Eski Fenerbahçeli Pelkas'tan Süper Lig Ve Var Eleştirisi

Salim Manav
20.09.2022 - 15:13 | Son Güncellenme: 20.09.2022 - 15:32

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'den Hull City'e kiralanan Dimitris Pelkas, Süper Lig, VAR sistemi ve Ozan Tufan hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Eski Fenerbahçeli Pelkas'tan Süper Lig Ve Var Eleştirisi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin sezon öncesinde İngiltere Championship takımı Hull City'ye kiralık olarak gönderdiği Dimitris Pelkas, Ada basınına konuştu. 

Hull Live'da yer alan habere göre; Dimitris Pelkas, Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Ozan Tufan ile birlikte aynı kulüpe olmanın kendisi için çok güzel olduğuna değindi ve şu ifadeleri kullandı:

Ozan Tufan'a ayrı bir parantez

Ozan'la birlikte olmak çok güzel. Eskiden Fenerbahçe'de birlikte oynuyorduk ve Hull City'de birbirimizi diğer oyunculardan biraz daha iyi tanıyoruz. Daha iyi olmak ve daha fazla adapte olabilmek için zamana ihtiyacımız var ve şimdi bu takıma çok şey vermemiz gerekiyor. Önceki kulübümle anlaşma biraz uzun zaman aldı ama sonunda buradayım, burada olmaktan mutluyum.

İlgini Çekebilir
Jesus, Türk medyasının ayarlarını bozdu
Habere Git

"VAR zaman kaybı"

Güzel, farklı ve daha önce oynadığım ülkelerden farklı bir zihniyet var. Maçlar çok daha akıcı ilerliyor, hakem çok fazla düdük çalmıyor ve oyunu akışına bırakıyorlar. Her zaman kolay serbest vuruşlar vermiyorlar ve ayrıca benim için VAR'ın Championship'te olmaması çok önemli. Süper Lig'deki gibi diğer bazı liglerde VAR'da çok zaman kaybediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler