Penaltı noktasını elleriyle temizledi!

14.02.2021 - 18:50 | Son Güncellenme: 15.02.2021 - 11:46

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray - Kasımpaşa maçında sarı-kırmızılılar maçın sonlarına doğru penaltı kazandı. Marcao ise Mohamed'in penaltıyı kullanması öncesinde elleriyle penaltı noktasını temizledi. İşte o anlar...

Penaltı noktasını elleriyle temizledi!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 25. hafta maçında Galatasaray, yoğun kar yağışı altında oynanan mücadele Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Maçın son anlarına doğru Marcao'nun yaptığı hareket dikkat çekti.

Mücadele 1-1 devam ederken sarı-kırmızılılar, 89. dakikada Onyekuru'nun yerde kalmasıyla penaltı kazandı. Ancak zeminin bozulmuş olmasından dolayı penaltı noktası da bozuktu.

Galatasaray'ın yeni transferi Mohamed'in penaltıyı kullanmasından önce Brezilyalı stoper Marcao, penaltı noktasını elleriyle temizledi. O anlar özellikle sosyal medyada gündem oldu.

Zemin kardan etkilendi

Türk Telekom Stadı'ndaki müsabaka, ağır bir zeminde oynandı. İstanbul için günler önce yapılan kar yağışı uyarıları nedeniyle karşılaşma Türkiye Futbol Federasyonu tarafından saat 19.00'dan 16.00'ya alındı. Galatasaray Kulübü de kar yağışına önlem olarak zemini brandalarla kapattı. Saat 11.00 civarında brandaların açılmasının ardından zemin kar yağışından olumsuz etkilendi. Temizleme çalışmaları ve saha çizgilerinin yeniden çizilmesi sırasında zeminde bozulma meydana geldi. Ayrıca Doğu Tribünü'nün çatısından düşen kar kütleleri de hem temizlik faaliyetlerini olumsuz etkiledi hem de sporcu sağlığını tehdit etti. Bunun üzerine özel donanımlı ekipler çatıya çıkarak temizleme çalışması başlattı.

Senin için hazırladığımız haberler