Pendikspor, Antalyaspor'dan Fernando Martins'i Transfer Etmek İstiyor.

13.06.2023 - 22:34 | Son Güncellenme: 13.06.2023 - 22:37

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor, transfer çalışmalarına başladı. İstanbul ekibi, Antalyaspor'un Brezilyalı yıldızı Fernando Martins'i istiyor.

Pendikspor, Antalyaspor'dan Fernando Martins'i Transfer Etmek İstiyor.

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor, yepyeni bir kadro oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Pendik, Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Fernando Martins'i gözüne kestirdi. İstanbul ekibinin transferde oldukça ciddi olduğu ve mutlu sona ulaşabilmek için bütün olanaklarını zorlayacağı öğrenildi. 

1.5 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Geçen sezon başında Antalyaspor ile yeniden anlaşma sağlayan ve sözleşmesinde bulunan “1 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesini “1.5 milyon Euro’ya serbest kalır” şeklinde değiştiren Brezilyalı futbolcu için bu rakam da gözden çıkarıldı. Gelecek sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak Fernando için 1.5 milyon Euro’luk bedelin ödenmesi halinde Antalyaspor’un transfer için onayı da gerekmeyecek.

Transfere olumlu yanıt vermedi

Pendikspor’un bütün şartlarını zorladığı Fernando Martins’in transferinin önündeki en büyük engel ise Brezilyalı futbolcu… 31 yaşındaki yıldızın Antalyaspor’dan ayrılmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Pendikspor’un ise ikna çalışmalarına devam ettiği gelen haberler arasında yer aldı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor Santos'un stoperini istiyor
Habere Git

Bu sezon 21 maça çıktı

1.5 sezon Antalyaspor forması giyen Fernando Martins, Kırmızı-Beyazlı formayla toplamda 49 maça çıktı. 15 gole katkı koyan Fernando, 9 gol ve 6 asist üretti. Başarılı futbolcu, bu sezon ise 31 maçta 2 bin 621 dakika sahada kalırken, 5 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler