Pendikspor Taraftarı Depremzede Çocuklar İçin Sahaya Futbol Topu Attı

03.03.2023 - 22:56 | Son Güncellenme: 03.03.2023 - 23:26

Beşiktaş'tan sonra Pendikspor taraftarı da depremzede çocuklar için el ele verdi. Pendikliler, Altınordu maçı öncesi sahaya futbol topu attı. Detaylar...

Pendikspor Taraftarı Depremzede Çocuklar İçin Sahaya Futbol Topu Attı

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş'ta meydana gelen feci depremlerin ardından ligler ertelenmişti. TFF tarafından verilen ertemele kararı sona erdi. Spor Toto 1. Lig, 24. hafta müsabakaları ile tekrar başladı. Pendikspor ile Altınordu arasında oynanan maçta depremzede çocuklar için yardımda bulunuldu.

Sahaya futbol topları atıldı

Pendikspor taraftarı, maç öncesi depremden etkilenen çocuklara destek oldu. Tribünler sahaya yüzlerce futbol topu attı. Duygu dolu anlar yaşanırken, Pendikspor ve Altınordu futbolcuları sahadaki topların kenarda toplanmasına yardımcı oldu. Tribünler yaptıkları güzel eylemin ardından "Güzel günler göreceğiz, güneşli günler" tezahüratını yaptı.

Afet bölgesine gidecek

Siltaş Yapı Pendik Stadyumu'nda yapılan yardım kampanyası afet bölgesindeki çocuklara ulaştırılacak. Tribünlerden sahaya atılan futbol topları paketlenerek, depremden etkilenen 11 ile doğru yola çıkacak.

İlgini Çekebilir
Vodafone Park'ta ağlatan anlar
Habere Git

Pendikspor Altınordu'yu devirdi

Öte yandan Pendikspor, Altınordu karşısında çıktığı zorlu maçı 2-1 kazanmayı başardı. Mücadelede gol perdesini konuk ekip Altınordu, Ali Özgün ile açtı. Pendik ise bu gole Ahmed Ildız ve Ali Han Tunçer ile karşılık verdi.

Pendikspor üçüncü sırada

Pendikspor, kendi evinde kaznadığı 3 puan ile puanını 40'a yükseltti. İstanbul temsilcisi böylece ligin 3. sırasında yer aldı. İzmir temsilcisi Altınordu ise 17 puan ile 16. sırada kaldı.

İlgini Çekebilir
"FETÖ ile mücadele ederken iyiydik de 'Hükümet istifa' dediği için mi kötü olduk?"
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler