Pendikspor'da Osman Özköylü, Sakaryaspor maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
12.12.2022 - 23:16 | Son Güncellenme: 12.12.2022 - 23:24

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında konuk ettiği Sakaryaspor’u 3-1 mağlup eden Pendikspor'da teknik direktör Osman Özköylü, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Pendikspor'da Osman Özköylü, Sakaryaspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig'in 17. haftasında Pendikspor, sahasında Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi. Pendikspor, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonrası Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü açıklamalarda bulundu.

"Olumlu işler bizi de ateşledi"

Evlerinde kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Özköylü, “Önemli bir üç puan oldu. Son maçlarda rakiplerimizin yaptığı kendi adlarına olumlu işler bizi de ateşledi tabi ki. O yüzden bugün kendi evimizde kazanmak istiyorduk." dedi.

"Maçın başında kontrol bizdeydi"

Karşılaşmanın 3. dakikasında Adrien Regattin ile öne geçmelerinin avantajını kulladıklarını ifade eden Özköylü, "Sakaryaspor da ligin kaliteli takımlardan bir tanesi ama bazen yaptıkları pozisyon hataları ters tepebiliyor. Rakibimiz karşısında erken bulduğumuz goller sayesinde maçın başında kontrol bizdeydi." dedi.

İlgini Çekebilir
Pendikspor adım adım zirveye!
Habere Git

"Sakaryaspor, daha çok atak oynadı"

Sakaryaspor'a karşı doğru hamleleri yaptıklarını ifade eden Özköylü, "Özellikle 2-1 olduktan sonra Sakaryaspor’un daha çok atak oynadığını söyleyebiliriz. Yaptıkları değişikliklere karşı hamlelerimiz doğru olduğu için oyunda dengeleri tekrar sağladık ve topa daha çok sahip olmaya başladık." şeklinde konuştu.

"İlk kez akşam maçına çıktık"

TFF 1. Lig'de ilk kez akşam maçına çıktıklarını ifade eden Özköylü, "Bu maçtaki üç puan bizim için çok önemliydi. Takım olarak bu klasmanda ilk kez akşam maçına çıktık. Pendikspor için özel olan bir gecede galip geldiğimiz için de oldukça mutluyuz. " dedi.

Son olarak galibiyet için oyuncularını tebrik eden Özköylü, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Son iki maçı kazanmak ve devre arasına moralli girmek istiyoruz” dedi.

İlgini Çekebilir
Sakaryaspor'da Serkan Özbalta'dan penaltı isyanı
Habere Git

Adrien Regattin'den iki gol birden geldi

Karşılaşmada İstanbul ekibine galibiyeti getiren golleri 3. dakikada ve 76. dakikada penaltıdan Adrien Regattin ile 10. dakikada Leandro Kappel attı. Sakaryaspor'un tek golü 15. dakikada Burak Süleyman'dan geldi.

Pendikspor, 29 puana yükseldi

Bu sonucun ardından Pendikspor, 29 puana yükseldi. Sakaryaspor ise 22 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Pendikspor, Bandırmaspor deplasmanına konuk olacak. Sakaryaspor ise sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler