Pendikspor - Galatasaray maçında elektrikler gitti

Orhan Gülek
02.12.2023 - 19:53 | Son Güncellenme: 02.12.2023 - 19:55

Süper Lig’in 14’üncü haftasında oynanan Pendikspor – Galatasaray maçının 37’nci dakikasında elektrikler giderken, stadyum bir anda karanlığa büründü.

Pendikspor - Galatasaray maçında elektrikler gitti

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 14’üncü haftasında ligde kalma mücadelesi veren Pendikspor, şampiyonluk adayı Galatasaray’ı ağırlıyor. Pendik Stadı’nda oynanan karşılaşmada futbol sahalarında eşine fazla rastlanmayan bir olay yaşandı ve stadyum bir anda karanlığa büründü.

17 saniye karanlık kaldı

Karşılaşma 0-0 devam ettiği 37’nci dakikada Pendik Stadı’nın elektrikleri gitti. Stadyumun karanlığa bürünmesiyle birlikte taraftar, telefonlarının flaşını açarak kısa bir gösteri ortaya koydu. 17 saniye karanlık kalan stadın ışıkları daha sonra gelirken, mücadele de kaldığı yerden devam etti.

Maç öncesinde de sorun yaşandı

Pendik Stadı’nda elektrik konusunda yaşanan tek sorun karşılaşma esnasında yaşanmadı. Mücadele öncesinde futbolcuların ısınmaya çıkmasının hemen ardından da elektrikler gitmiş ve kısa süre içerisinde geri gelmişti.  

İlgini Çekebilir
CANLI | Pendikspor - Galatasaray
Habere Git

Penaltı tepkisi

Öte yandan Pendikspor taraftarı, karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan’a tepki gösterdi. Pendikspor’un golcü oyuncusu Erencan Yardımcı’nın ceza alanına girdiği anda Kazımcan Karataş ile girdiği mücadelede yerde kalmasıyla penaltı bekleyen İstanbul ekibine olumlu karşılık vermeyen Bayarslan, taraftarın tepkisine maruz kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler