Pendikspor- Trabzonspor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınlıyor)

Ali Bozkurt
19.02.2024 - 16:44 | Son Güncellenme: 20.02.2024 - 19:47

TFF yeni karar olarak Süper Lig VAR kayıtlarının paylaşacağını duyurdu. Pendikspor- Trabzonspor VAR kayıtları izle, dinle ve video nerede yayınlandı gibi detaylar haberde.

Pendikspor- Trabzonspor VAR kayıtlarını izle (TFF video yayınlıyor)

AJANSSPOR HABER

TFF yeni karar alarak karşılaşmaların sona ermesinden sonra VAR ve hakemler arasında yaşananları video olarak yayınlayacağını duyurdu. Peki Pendikspor- Trabzonspor maçının VAR kayıtları açıklandı mı? İşte VAR kayıtlarına dair detaylar...

Trabzonspor 2-0 kazandı

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Pendik Stadı'nda oynanan mücadeleyi bordo mavili takım 2-0 kazandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 75. dakikada Trezeguet ve 80. dakikada Enis Destan kaydetti.

Pendikspor - Trabzonspor maçı hakemleri kimler?

Pendikspor-Trabzonspor maçını hakem Halil Umut Meler yönetti. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yaptı. Maçın 4. hakemi ise Ömer Faruk Turtay oldu. Müsabakanın VAR hakemi koltuğunda Abdulkadir Bitigen oturdu.

VAR kayıtları ne zaman ve hangi kanalda açıklandı?

TFF, Süper Lig’in 26. haftasında oynanan maçlardaki VAR kayıtları 20 Şubat Salı günü saat 20.00’de TFF YouTube kanalından yayınladı.

Senin için hazırladığımız haberler