Göztepe, Pendikspor'dan ayrılan Joher Khadim Rassoul'u transfer etmek istiyor

Özgür Koç
12.06.2024 - 15:34 | Son Güncellenme: 12.06.2024 - 15:48

Transfer çalışmalarını sürdüren Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, Pendikspor'dan ayrılan Senegalli stoper Joher Khadim Rassoul'u gündemine aldı. İşte detaylar...

Göztepe, Pendikspor'dan ayrılan Joher Khadim Rassoul'u transfer etmek istiyor

AJANSSPOR - HABER

Transferde ilk hamlesini Brezilyalı sol bek Djalma Silva'yı kadrosuna katarak yapan sarı kırımzılılıra, ikinci hamlesini yine savunmaya yapmayı planlıyor.

Ümit Akdağ'ın yeri Rassoul ile doldurulacak

Yeni Asır'da yer alan habere göre Göztepe, Süper Lig'e çıkma yolunda takıma büyük katkı yapan Ümit Akdağ'ın kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından kulübü Alanyaspor'a geri dönmesiyle 20 yaşındaki futbolcunun yerini Pendikspor'dan ayrılan Khadim Rassoul ile doldurmak istiyor. 

Israrcı olunacak

Sarı kırmızılılar, ülkemizde daha önce Adana Demirspor ve Alanyaspor formaları da giyen 28 yaşındaki Senegalli savunmacıyı kadrosunda katmak konusunda ısrarcı olacak. Rassoul'un bonservisinin elinde olması İzmir ekibi için transferi daha da cazip hale getiriyor.

15 maçta forma giydi

1.87 boyundaki sol ayaklı stoper, geride kalan sezonda Pendikspor formasıyla 15 maçta forma giyerken gol ya da asist katkısı veremedi. Khadim Rassoul7un güncel piyasa değeri ise 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler