Pendikspor, Theo Walcott'u Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
22.06.2023 - 19:23 | Son Güncellenme: 22.06.2023 - 19:33

TFF 1. Lig play-off finalini kazanarak Süper Lig'e yükselen Pendikspor, Southampton'dan ayrılan Theo Walcott'u transfer listesine aldı. İşte detaylar...

Pendikspor, Theo Walcott'u Transfer Etmek İstiyor

Spor Toto 1. Lig'i 3. sırada tamamlayan Pendikspor, play-off finalinde Bodrumspor'u geçerek bu sezon Spor Toto Süper Lig'e yükselen üçüncü takım oldu. Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek olan kulüp, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Pendik'in radarında yıldız var

Yeni sezon için güçlü bir kadro kurarak, Süper Lig'de kalıcı olmayı hedefleyen Pendikspor yönetimi transfer çalışmalarına hız verdi. İstanbul temsilcisi, İngiltere'den yıldız bir futbolcuyu gözüne kestirdi.

Pendikspor Walcott'u istiyor

Bein Sports'un haberine göre Pendikspor, Theo Walcott ile ilgileniyor. 34 yaşındaki yıldız futbolcu, Premier Lig'den düşen Southampton ile sözleşmesinin sona ermesiyle bonservisini eline almış durumda.

Southampton'da yetişti, Arsenal'de parladı

16 Mart 1989 doğumlu Theo Walcott, kariyerine Swindon ve Southampton altyapılarında başladı. 2006 yılında 10.5 milyon Euro karşılığında Southampton'dan Arsenal'e transfer olan Theo Walcott, burada yıldızını parlattı. 2018'de 22.5 milyon Euro'ya Everton'a giden Walcott, eski takımı Southampton'daki kiralık döneminin ardından bonservisinin alınmasıyla kulüpte devam etti. Yıldız futbolcu bu sezon sonunda küme düşen Southampton'dan ayrıldı.

Theo Walcott'un bu sezonki performansı

Bu sezon 25 resmi müsabakada süre alan Theo Walcott, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 34 yaşındaki sağ kanat, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. İngiliz yıldız, 1 mücadelede ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler