Pendikspor, Trabzonspor'dan iki futbolcuyu transfer etmek istiyor

Akın Ungan
16.08.2023 - 23:03 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 23:12

Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor, Trabzonspor ile sözleşmesini fesheden Siopis ile 2025 yılına kadar kontratı bulunan Djaniny'i transfer listesine aldı.

Pendikspor, Trabzonspor'dan iki futbolcuyu transfer etmek istiyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de gösterdiği performans ile dikkat çeken başarılı sezon sonucu Trendyol Süper Lig'e yükselen Pendikspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. İstanbul temsilcisi Trabzonsporlu futbolcuları gündemine aldı.

Siopis ve Djaniny radarda

Pendikspor, Trabzonspor'da forma giyen Djaniny ve bugün Bordo-Mavililer ile sözleşmesini fesheden Manolas Siopis ile ilgileniyor. Takım, iki futbolcuyu renklerine bağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Thuram Eyüpspor'a gitti

Pendikspor, Süper Lig'in ilk haftasında kulübün Süper Lig tarihinde ilk golünü kaydede Thuram'ı ise Eyüpspor'a gönderdi. İstanbul temsilcisi Süper Lig'de çıktığı ilk maçta Hatayspor'a 5-1 kaybetmişti.

İlgini Çekebilir
Naldo, Süper Lig’e geri dönüyor
Habere Git

Djaniny'nin sözleşmesi 2025'te bitiyor

Djaniny'nin Trabzonspor ile sözleşmesi 2025 sonunda bitiyor. 32 yaşındaki santrfor geçen sezonun yarısını Sharjah FC'de geçirmişti. 2022/23'te toplam 40 maça çıkan Djaniny, 5 gol, 3 asist kaydetti.

Siopis'in fesih anlaşmasında 2 milyon Euro detayı

Siopis, Trabzonspor ile anlaşarak sözleşmesini feshetti. Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklamada, Siopis'in sözleşme feshi için bordo-mavili takıma 242 bin 500 Euro tazminat ödeyeceği belirtildi.

Ayrıca oyuncunun Yunanistan Süper Ligi, Suudi Arabistan veya Birleşik Arap Emirlikleri Ligleri ile İngiltere Premier Liginden herhangi bir kulübe transfer olması halinde 700 bin Euro, Türkiye'de bir Süper Lig kulübüne transfer olması halinde ise 2 milyon Euro ödeme yapılacağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler