Pep Guardiola açıkladı! "İtalya Ligi'ne gidersem..."

09.06.2019 - 17:14 | Son Güncellenme: 09.06.2019 - 17:14

İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City'nin menajeri Pep Guardiola hakkında son zamanda takımdan ayrılabileceği ve İtalya Serie A'ya gidebileceği iddialı dolanıyordu.

İngiltere Premier Lig'de sırasıyla üst üste 100 ve 98 puanlarla Manchester City'i şampiyon yapan Pep Guardiola, kulübün resmi internet sitesine bazı açıklamalarda bulundu.

"İngiltere'den daha iyi bir yer yok"

Bir menajer olarak en iyi çalışma ortamının İngiltere'de olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Dünyada menajer olarak işini yapabilmek için İngiltere'den daha iyi bir yer yok. Burayı İspanya ve Almanya'yla karşılaştırabilirim. Diğer ülkelerde bulunmadım ama onlarda da benzerdir. Eğer İtalya'ya gitseydim, orası da İspanya'yla aynı olurdu. Diğer ülkelerde eğer kaybedersen taraftarlar seni hemen ıslıklıyorlar ancak İngiltere'de her zaman destek var." ifadelerini kullandı.

2016 yazında Manchester City'nin başına geçen 48 yaşındaki teknik adam, Manchester City'yle iki kere Premier Lig şampiyonluğu, bir kere FA Cup şampiyonluğu, bir kere de Community Shield kazandı.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler