Pep Guardiola'dan Granit Xhaka açıklaması

01.11.2019 - 21:33 | Son Güncellenme: 01.11.2019 - 21:33

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, Arsenal forması giyen ve taraftarlar ile tartışan Granit Xhaka hakkında açıklamalarda bulundu.

"Taraftarlara saygı duymalıyız"

Xhaka'nın taraftar ile yaşadığı diyalog hakkında sözlerine başlayan Guardiola, "Taraftarlara saygı duymalıyız. Bazen oyuncular için işler kolay gitmeyebilir. Xhaka'yı anlayabiliyorum. Tabii içeride neler olduğunu tam olarak bilmesem de o an neler hissettiğini anlayabiliyorum."dedi.

"Ben de kendimi kontrol edemiyorum"

Belki bunu söyleyecek en iyi kişi ben değilim diyen Guardiola, "Ben de bazen duygularımı kaybediyorum ve kendimi kontrol edemiyorum. Ama sürekli denemek zorundasınız çünkü günün sonunda bu sadece bir oyundur. Çok eğlenin ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Eminim ki, Xhaka, Arsenal ve takım arkadaşları için elinden gelenin en iyisini her zaman yapacaktır. " ifadelerini kullandı.

"Umarım taraftarlar affeder"

Guardiola, "Çünkü o takımın kaptanı. Bazen kontrolü kaybedebiliyorsunuz. Unutulacak ve ilerlemeye devam edeceksiniz. Umarım gelecekte taraftarlar onu affeder ve Xhaka geri gelip inanılmaz bir performans gösterir" şeklinde konuştu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler