Pep Guardiola'dan, Kevin De Bruyne açıklaması! "Newcastle maçında..."

28.09.2024 - 10:36 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 10:46

İngiltere Premier Lig devi Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, Kevin De Bruyne'un Newcastle maçında forma giyemeyeceğini duyurdu. İşte detaylar.

Pep Guardiola'dan, Kevin De Bruyne açıklaması! "Newcastle maçında..."

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, sakatlık problemleriyle uğraşıyor. Arsenal maçında sakatlanarak oyundan çıkan Rodri, Inter maçında sakatlık yaşayan ve ikinci yarının başında oyundan alınan Kevin De Bruyne'nin durumları hakkında kulübün menajeri Pep Guardiola'dan açıklama geldi. The Mirror'ın haberine göre Pep Guardiola, Kevin De Bruyne için net bir açıklama yaptı.

Kevin De Bruyne sahalara ne zaman dönecek?

Yıldız futbolcu Kevin De Bruyne, Inter ile oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan Şampiyonlar Ligi maçında sakatlık yaşadı ve oyuna devam edemedi. Guardiola, Belçikalı yıldız için "Kevin De Bruyne, Newcastle United maçında oynamayacak. Takıma ne zaman dönecek bilmiyorum." açıklamasını yaptı.

Rodri sezonu kapattı

28 yaşındaki futbolcu, Arsenal ile oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmanın 21. dakikasında Thomas Partey ile yaşadığı çarpışmanın ardından oyuna devam edememişti. Guardiola, Rodri'nin durumu hakkında "Bu sabah ameliyat oldu. Ön çapraz bağları ve biraz da menisküsü hasar gördü. Ne yazık ki Rodri için sezon bitti, geri kalan maçlarda forma giyemeyecek ve seneye aramıza katılacak" ifadelerini kullandı.

Rodri'siz maçlarda galibiyet oranı düşük

Manchester City, Rodri'nin sahada olduğu maçlarda %74'lük bir galibiyet oranı yakalarken, Rodri'nin forma giymediği karşılaşmalarda ise galibiyet yüzdeleri %62 seviyelerine çekiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler