Pep Guardiola'dan Mikel Arteta açıklaması: Arsenal ona güvenmeli

İsa Kethüda
28.08.2021 - 17:13 | Son Güncellenme: 28.08.2021 - 17:27

İngiltere Premier Ligi'nde Manchester City'nin sahasında Arsenal'ı 5-0 yendiği maç sonrası teknik direktör Pep Guardiola açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Pep Guardiola'dan Mikel Arteta açıklaması: Arsenal ona güvenmeli

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, Arsenal'ı sahalarından 5-0 yendikleri karşılaşma sonrası Mikel Arteta, Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi hakkında açıklamalarda bulundu.

"Arteta iyi bir menajer"

İngiliz basınına konuşan İspanyol teknik adam, "Arteta iyi bir menajerin de ötesinde. Ayrılmasına üzüldük. Bazen insanlar hemen sonuç bekliyor. Bugün 7-8 oyuncusu sakattı ve kadroda yoktu. Ben White, Thomas Partey gibi önemli oyuncular... Arsenal ona güvenirse iyi iş çıkaracağını düşünüyorum" dedi.

"Ronaldo'nun United'ı seçmesi süpriz değil"

Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a geri dönmesini de değerlendiren Guardiola, "Manchester United, Real Madrid ve Barcelona ile birlikte dünyanın en büyük kulüpleri, Ronaldo'nun onları seçmesi ve mücadele etmesi sürpriz değil. İyi şanslar. Ronaldo ve Manchester United'ı tebrik ediyorum. Söyleyeceklerim bu kadar" şeklinde konuştu. 

"Maradona idolümdü ama Messi..."

Messi hakkında da konuşan başarılı teknik adam, "Diego Maradona benim çocukluk idolümdü. Onu çok sevdim ama kesinlikle Lionel Messi kadar iyi birisini görmedim" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Arsenal otur SIFIR! City de 5 çekti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler