Pep Guardiola'dan Sane için ayrılık sinyali!

19.06.2020 - 16:28 | Son Güncellenme: 19.06.2020 - 16:31

Pep Guardiola'dan Sane için ayrılık sinyali!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, Alman futbolcu Leroy Sane hakkında açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

"Yeni bir macera arıyor"

Adı bir süredir Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih ile anılan genç oyuncu hakkında konuşan deneyimli teknik direktör Pep Guardiola, oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini açık bir şekilde ifade etti. Guardiola, "Leroy Sane'yi çok seviyorum. Çok özel yetenekleri olan iyi bir futbolcu. Kendisinin takımımızda kalmasını istiyoruz, kulüp yönetimi kendisine 2 ya da 3 kez yeni sözleşme teklifinde bulundu. Ancak o hiçbirini kabul etmedi. Yeni bir macera arıyor." dedi.

"Teklif gelmezse, sözleşmesinin sonuna kadar burada kalır"

Oyuncu için makul bir teklif gelmediği sürece City'de kalacağını ifade eden İspanyol teknik adam, "Sakatlığı nedeniyle uzun süredir bizimle değildi. Şu an iyi durumda, antrenmanlarda ve maç kadrolarında bizimle birlikte yer alıyor. Ancak dediğim gibi yeni sözleşme görüşmelerini reddetti. Oyuncu için bir kulüp resmi teklifte bulunur ve City kabul ederse, Sane gidebilir. Ancak onun için herhangi bir teklif bize gelmezse, sözleşmesinin sonuna kadar burada kalır." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler