Pep Guardiola'dan Torrent sözleri

Feride Kara
03.03.2022 - 18:39 | Son Güncellenme: 03.03.2022 - 19:26

Manchester City'nin hocası Pep Guardiola 'Football Daily' ile yaptığı söyleşi eski yardımcısı Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent'ten bahsetti.

Pep Guardiola'dan Torrent sözleri

Manchester City'nin menajeri Pep Guardiola, İngiliz basınına yaptığı açıklamada Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent ile ilgili konuştu.

Torrent benim dostum

Menajerlik kariyerinde en iyi arkadaşların kimler sorusuna Pep Guardiola "Teknik direktörler arasında birkaç iyi arkadaşım var. Gerçekten çok rekabetçi bir dünya ama 1-2 isim sayayım. Mikel Arteta umarım hala dostlarımdan biridir. Şu anda Galatasaray'da çalışan Domenec Torrent var. Onlarla birlikte çalıştım. Ben onları dostum olarak görüyorum. Umarım onlar da beni dostları olarak görüyorlardır umarım." dedi.

Guardiola ile yakın dostuz

Galatasaray'ın hocası Domenec Torrent ise Guardiola'nın röportajından yalnızca bir gün önce Guardiola için "Guardiola’yla çok yakın bir ilişkim var. Yakın dostlarız ama o benim için aynı şeyi söyler mi bilmem." şeklinde konuşmuştu.

İlgini Çekebilir
Torrent'in Aytaç Kara raporu ortaya çıktı! Terim'i suçladı...
Habere Git

İlkay Gündoğan'a çok benziyordum

Guardiola kendisine "Futbolcuyken, şu andaki oyuncularından hangisine çok benziyordun?" sorusuna ise "Orta saha oyuncusuydum. İlkay Gündoğan'a çok benziyordum. Bence orta saha oyuncularından çok iyi teknik direktör oluyor." cevabını verdi.
 

Senin için hazırladığımız haberler