Pepe konusunda onay çıktı!

18.11.2018 - 15:53 | Son Güncellenme: 18.11.2018 - 15:53

Beşiktaş’ta Pepe konusunda yaşanan krizin ardından teknik direktör Şenol Güneş’in vereceği karar merak konusu oldu. Deneyimli teknik adamın Pepe’nin gidişine onay verdiği iddia edildi.

Pepe için onay çıktı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş takım içinde kendisine karşı oluşan “Guti” cephesinin neferi Pepe’nin ipini çekti… Tecrübeli teknik adam takımın en fazla kazanan oyuncusu olan Portekizli oyuncunun devre arasında takımdan ayrılmasına onay verdi.

Şenol Güneş, Pepe için görüş bildirdi

Herhangi bir stoper transferi yapılmasa bile, Pepe’nin kaprisleriyle uğraşmaktansa Roco ile yola devam etmeyi tercih edeceğini Başkan Fikret Orman’a anlattı. Son dönemde takımdan iyice kopan Pepe için Beşiktaş’ın herhangi bir bonservis istemeyeceği, alacaklarına karşılık bonservisini almasına izin verileceği de gelen bilgiler arasında. (Fotospor)

Ocak ayında oyuncuya gelecek olan teklifleri değerlendirmeye alacak olan Beşiktaş yönetimi, Portekizli yıldızın sözleşmesinin bitimine 6 ay kala hem bonservis geliri elde etmek hem de futbolcunun 4 milyon 750 bin euroluk yıllık ücretinin yarısından kurtulmak istiyor.

Suudi Arabistan ekipleri, Pepe ile yakından ilgileniyor. 35 yaşındaki stoper bu sezon ligde oynadığı 10 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler