Pepe'nin yerine iki aday!

21.12.2018 - 12:39 | Son Güncellenme: 21.12.2018 - 09:40

Pepe'nin yerine iki aday!

Beşiktaş Pepe’nin ayrılmasıyla oluşan boşluğu Faslı Mehdi Benatia ile doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basını da Kartal’ın, Mehdi’de ısrarlı olduğunu öne sürdü. Diğer gözde ise PSV’nin Fransız’ı İsimat Mirin.

 

SAKATLIKLAR ve Pepe’nin ayrılması nedeniyle savunmada problem yaşayan Beşiktaş, Ocak’ta takviye için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar’ın gündemindeki ilk isim ise Juventus’ta fazla oynama şansı bulamayan Medhi Benatia. Kartal 31 yaşındaki bu oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Bu sezon Juventus formasıyla 6 maça çıkan Faslı oyuncu hakkındaki raporun Teknik Direktör Şenol Güneş’e de sunulduğu ve olumlu görüş alındığı öğrenildi. Tecrübeli oyuncuyla ilgili İtalyan basınında yer alan haberlerde de Beşiktaş’ın bu konudaki girişimlerinde ısrarcı olduğu belirtildi.  

BONSERVİSLİ OYUNCU YOK  

Kartal’ın stoperdeki tek alternatifi Mehdi değil. Beşiktaş, PSV forması giyen Nicolas Isimat Mirin’le de ilgileniyor. 27 yaşındaki Fransız oyuncu da bu sezon Hollanda ekibiyle 5 karşılaşmaya çıktı. Beşiktaş ara transfer döneminde bonservis bedeliyle oyuncu almama prensibine uygun olarak, bu oyuncu için de kiralama önerisinde bulundu. Siyah-Beyazlılar Ocak’ta en az 1 stoper almayı planlıyor. (Akşam)

Senin için hazırladığımız haberler