Pereira'dan Mesut'a övgü: Ruhunu ortaya koydu

21.11.2021 - 21:22 | Son Güncellenme: 21.11.2021 - 22:27

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-1 yendikleri derbinin ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Pereira'dan Mesut'a övgü: Ruhunu ortaya koydu

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-1 yenen Fenerbahçe'de mutluluk hakim. Derbiye büyük baskı altında çıkan Vitor Pereira da bu soınuçla rahat bir nefes aldı. Portekizli teknik adam, "Zor bir maçtı. Bizim için en önemlisi birlik olduğumuzu göstermek istiyorduk. Bunu da gösterdik. Bugünkü galibiyeti hak ettik. Taraftarımız için mutluyum" dedi.

Konuşmasında Mesut Özil'e ayrı bir paragraf açan Pereira, "Mesut'un golünü antrenmanlarda denedik. Kaptan olarak sahaya ruhunu yansıttı. Çok önemli bir futbolcu" ifadelerini kullandı. 

Pereira şöyle devam etti: "Geriden gelip 10 kişiyle kazandık. Umarım taraftar takımla gurur duyuyorduk. Çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzde çok maç var, bunlarda savaşacağız." 

Pereira: Hedefimiz şampiyonluk

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayan Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Rakiplerimiz de puan kaybedecek. İstikrarlı bir görüntü sergilemek istiyoruz. Ancak bu şekilde şampiyon olabiliriz. Bugün umut vermek önemliydi. Bugün mutlu olmamız gereken bir gün. Böyle savaşmaya devam etmeliyiz" açıklaması yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler