Vitor Pereira'yı gazetecinin sorusu çıldırttı

Feride Kara
27.10.2022 - 16:32 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 16:39

Fenerbahçe'nin eski hocası, Corinthians teknik direktörü Vitor Pereira gazetecinin sorusu karşısında adeta çıldırdı. Portekizli teknik adam sert bir tepki verdi.

Vitor Pereira'yı gazetecinin sorusu çıldırttı

AJANSSPOR HABER

Fluminense'ye 2-0 mağlup olan Corinthians'da sinirler gerildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısınında Vitor Pereira'ya sorulan soru tansiyonu yükseltti. 

Dua et ki insanları dövmeyi bıraktım

Basın toplantısı sırasında gazeteci Marco Bello, Pereira'ya "Corinthians’ta kalmak istiyorsun ama eşin gitmek istiyormuş. Evde kararları eşin mi alıyor? Evde onun sözü mü geçiyor?" dedi. Vitor Pereira ise bu soruya, "Ailen sana eğitim vermemiş, kaba bir adamsın. Sana cevap bile vermeyeceğim. Bu futbolla alakalı bir soru değil. Dua et ki insanları dövmeyi bıraktım." dedi.

İlgini Çekebilir
Efes'ten Fener maçında Atatürk imzası!
Habere Git

Gazeteci'den açıklama

Sosyal medya üzerinden kendisine yapılan eleştirilerin ardından gazeteci Marco Bello bir açıklama yaptı. Bello "Arkadaşlar eve gittikten sonra yaşananları yeniden gözden geçirdim ve vardığım sonucu sizlerle paylaşmak istiyorum. Corinthians teknik direktörü Vitor Pereira'ya sorduğum Soru çok kötüymüş. Daha nazik bir soru yöneltmem gerekiyordu ancak bunu yapmamışım. Bir daha karşılaşırsak daha düzgün bir soru soracağım. Umarım beni anlar ya da pişmanlığımı görürsünüz. Hepinize kucak dolusu sevgiler, barışla kalın." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler