Hulk: Pereira Atletico Mineiro'ya gelirse ben giderim!

Feride Kara
13.01.2022 - 00:16 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 08:59

Fenerbahçe eski teknik direktörü Pereira'nın adı Brezilya ekibi Atletico Mineiro ile geçerken takımın yıldızı Hulk ise Pereira'nın gelmesi halinde ayrılacak.

Hulk: Pereira  Atletico Mineiro'ya gelirse ben giderim!

Brezilya takımlarından Atletico Mineiro yeni teknik direktörü belirleme sırasında adaylarla görüşme halinde. Jorge Jesus, Villas Boas ve Fenerbahçe'nin eski hocası Vitor Pereira adaylar arasında. Ancak takımın yıldız futbolcu Hulk, eğer Pereira göreve gelirse takımdan ayrılacağını açıkladı. 

Hulk ile Pereira Çin'den kavgalılar

Portekiz gazetelerinden A Bola'nın haberine göre Pereira ile daha önce Çin'de Shanghai takımında birlikte çalışan Hulk'un o dönemde hocasının kendisini erken çıkardığı sebebiyle maçtan sonra çok sinirlenip, Pereira'yı yönetime şikayet etmişti.O olayın ardından yıldızları bir türlü barışmayan Vitor Pereira ve Hulk'un yine aynı takımda çalışma şansı oldukça düşük görünüyor. Son şampiyon  Atletico Mineiro'da Hulk, tüm kulvarlarda 64 maçta 33 gol ve 13 asist katkısı yapmıştı. 

Pereira ikinci Fenerbahçe macerasında başarısız oldu

Fenerbahçe, Vitor Pereira'nın ikinci döneminde Süper Lig'de oynadığı maçlarda 1,8 puan ortalaması yakaladı. Sarı-lacivertliler, Portekizli çalıştırıcı yönetiminde çıktığı 17 lig maçında 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Hanesine 28 puan yazdırabilen Fenerbahçe, 17 hafta sonunda lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde 5. sırada yer aldı. Bu müsabakalarda 28 gol atan sarı-lacivertli ekip, kalesinde ise 22 gol gördü.

İlgini Çekebilir
Son Dakika | Löw, Fenerbahçe'de! İşte alacağı ücret...
Habere Git

Flamengo Pereira'yı tercih etmedi

Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Portekizli çalıştırıcı Pereira için Flamengo iddiaları gündeme gelmişti. Vitor Pereira'yı tercih etmeyen Brezilya Ligi ekibi, Polonya milli takımından ayrılan Paulo Sousa ile anlaşmıştı.  Bugün ise Aralık ayından bu yana hoca arayışını sürdüren Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre Vitor Pereira'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İsmail Kartal getirildi.

Senin için hazırladığımız haberler