Pereira: "Olympiakos yenilgisi sonrası bu reaksiyonu vermemiz önemliydi"

03.10.2021 - 18:48 | Son Güncellenme: 03.10.2021 - 19:00

Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Pereira:  "Olympiakos yenilgisi sonrası bu reaksiyonu vermemiz önemliydi"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Sarı-Lacivertli takım bu galibiyetle milli araya lider olarak moralli girdi. Fenerbahçe'nin gollerini Berisha ve Gustavo kaydetti.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, açıklamalarda bulundu.

"Oyuncularımızı dinlendiremedik"

Portekizli teknik adam Pereira "Milli ara doğru zamanda geldi. Kısa sürede maçlar oynadık ve sakatlıklar yaşadık. Bu dönem bizim için zor geçti. Oyuncularımızı dinlendiremedik. Aynı oyun kalitesini devam ettirmek kolay değildi bizim için. Takımımın gösterdiği performanstan dolayı mutluyum, 3-0 yenildiğimiz maçtan sonra bu reaksiyonu vermemiz önemliydi." değerlendirmesinde bulundu.

"Düşündüğüm şeyleri not alıyorum"

"Maç sırasında düzeltmemiz gerektiğini düşündüğüm şeyleri not alıyorum. Bunlar bazen kişisel olarak oyuncularıma söylemek istediğim şeyler veya toplu olarak takıma söylemek istediğim şeyler oluyor. Taraftarımıza tekrar teşekkürler, bize bugün çok yardım ettiler. Takım iyi dinlendiği zaman takımımın istediğim seviyede yani %100 olduğunu söyleyebilirim ama bu yoğun dönemde her zaman o seviyeye çıkamadık."

Senin için hazırladığımız haberler