Pereira: "Yattığımda da uyandığımda da Fenerbahçe’yi düşünüyorum"

Orhan Gülek
05.12.2021 - 21:36 | Son Güncellenme: 06.12.2021 - 08:25

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında evinde Rizespor'u 4-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Vítor Pereira, değerlendirmelerde bulundu.

Pereira: "Yattığımda da uyandığımda da Fenerbahçe’yi düşünüyorum"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’de Çaykur Rizespor’u 4-0 mağlup eden Fenerbahçe bu sezon ilk kez ligde bir müsabakada 4 gol kaydederken geceye Serdar Dursun'un hat-trick'i damga vurdu. Maç sonu galibiyet hakkında konuşan sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Vitor Pereira ise şu ifadeleri kullandı:

"Bugün gösterdiğimiz Fenerbahçe ruhunu yansıtır"

"Oyuncuları tebrik ediyorum. Hem ilk oynayanlar hem de sonradan girenler harika bir performans gösterdi. İşte biz buyuz. Birlikte savaştk ve Fenerbahçe’nin aile ruhunu gösterdik. Taraftarlarımız için de çok mutluyum. Şu anda yapmamız gerelen maç maç bakmak. Önce bir Avrupa maçımız var o bittikten sonra lig maçımıza bakacağız. Ama bugün gösterdiğimiz Fenerbahçe ruhunu yansıtır ve böyle savaşırsak bizim için çok daha iyi olacaktır. Mutluyum, çünkü bugünkü gibi biz birlik olduğumuz zaman en önemli şey bu."

Öte yandan Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta teknik direktör Vitor Pereira’nın isteği doğrultusunda ilk kez sahanın sağ tarafında bulunan yedek kulübesini kullandı.

Bu konuyla ilgili gelen soruya ise Portekizli teknik adam şu cevabı verdi:

 

"Şansla, uğurla alakası yok"

"Aslında şansla, uğurla alakası yok. Oyuncu değişikliği yaparken çok vakit kaybediyorduk mesafeden dolayı. Bugün o yüzden kulübemizi değiştirdik. "

Pereira: Fenerbahçe'de mutluyum

Vitor Pereira basın toplantısında ise, "Bu kulüp çok özel, taraftarı da çok tutkulu. Burada çok mutluyum. Bugünkü gibi karakterli ve kalite oynarsak şampiyonluk şansımız yüksek olacaktır. Her zaman maç maç bakmalıyız. Bu ruhu ve kaliteli oyunu devam ettirmemiz gerekiyor. Buna hepimizin inanması lazım" açıklamasında bulundu.

'29 yaşından beri hocalık yapıyorum'

Fenerbahçe'nin yaşadığı puan kayıplarının ardından kendisi hakkında yapılan eleştirilerle ilgili Portekizli çalıştırıcı, şunları kaydetti:

"Mesleğinin başında olan bir teknik direktör değilim. Bu işe 29 yaşında başladım. Uzun yıllardır teknik direktörlük yapıyorum. Kimsenin inanmadığı zamanlarda inanmaya devam ettim ve başarabildim. Sakin kalmamız gerekiyor. Hayatımız bu.

'Hep Fenerbahçe'yi düşünüyorum'

Tesis dışında bile Fenerbahçe'yi düşünüyorum. Yattığımda ve uyandığımda da Fenerbahçe'yi düşünüyorum. Bu kulübün tutkusunu hissediyorum. Ailelerimizi Portekiz'de bırakıp buraya geldik. Sakin kalıp işimize bakmamız ve birliktelik ruhunu sürdürmemiz gerekiyor. Kaybetmememiz gereken puanlar ve maçlar oldu. Her zaman elimizden geleni yapıp bunların tekrar yaşanmaması için çabalayacağız."

Senin için hazırladığımız haberler