Vitor Pereira'dan maç sonu itiraf: Geldiğimden beri en kötü...

30.10.2021 - 21:18 | Son Güncellenme: 30.10.2021 - 23:16

Süper Lig'de üst üste 3. yenilgisini Konyaspor'dan alan Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefindeki Vitor Pereira maç sonu açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Vitor Pereira'dan maç sonu itiraf: Geldiğimden beri en kötü...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de Konyaspor'a 2-1 yenilen Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın koltuğu sallanmaya başladı. Maçlara çıkardığı 11'ler, 3'lü oyun sistemindeki ısrarı ve oyuncu değişiklikleri ile tepki alan Portekizli hoca maç sonu konuştu.  

Pereira: Sorumluluğu alıyorum

Vitor Pereira, "Ben her zaman sorumluluğu üzerime alırım. Oyuna korkunç başladık. İlk dakikaların çok önemli olduğunu konuşuyorduk ama ölümcül hatalar taptık. 2-0'dan sonra reaksiyon göstermemiz lazımdı ama ilk yarıda yapamadık." 

'Başkanımızla görüşüp ayağa kalkacağız'

Fenerbahçe Tekniik Direktörü şunları söyledi: "Devre arasında konuştum. İlk yarıda da değişiklikler yapmıştım. İkinci yarıda reaksiyon gösterdik ama ciddi 3 sakatlık yaşadık. Geldiğimden bu yana en kötü seviyemizi gösterdik. Hep birlikte, başkanımızla birlikte görüşüp bu durumu tersine çevirmek istiyoruz."

'Değişiklikler reaksiyon için gerekliydi'

Pereira, ilk yarıda yaptığı 3 değişikliğin sorulması üzerine "Bugün değişiklik yapmamız gerekti. Reaksiyon göstermeyen bir takım vardı. Değişiklikleri bu sebeple yaptım" yanıtını verdi.

'Sakatlıklar ciddi gibi'

Portekizli hoca sakatların durumu hakkında ise, "Sakatlıklara bakacağız. Altay, Gustavo ve Valencia'nın üçü de ciddi gibi görünüyor. Değerlendirdikten sonra bilgi vermek daha doğru olur" açıklaması yaptı. 

'2-0'dan sonra bloke olduk'

Vitor Pereira, maçın ardından MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, "Bütün hafta çalıştığımız şeyleri yapamadık. İlk yarıda takımım gereken reaksiyonu gösteremedi. Sahada agresif olamadık. Karakter koyamadık, topu bulamadık. Topu kazanmak için agresif olamadık. Gerçekten takımımın 2-0'dan sonra bloke olmuş gibiydi" dedi. 

'Üzgün ve yıkık görünüyorsunuz' sorusuna yanıt

Fenerbahçe Teknik Direktörü, bir gazetecinin "Üzgün ve yıkık bir Vitor Pereira görüyoruz. Kendisini ve sporcularını rehabilite edebilecek gücü kendinizde görebiliyor musunuz?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

Pereira: Çok mutsuzum

"Tabii ki arka arkaya oynadığımız bu maçlardan sonra mutlu olmam mümkün değil. Gerçekten çok mutsuzum. Ben temsil ettiğim camiayı biliyorum. Milyonlarca insanı temsil ediyoruz ve bizim aldığımız sonuçlar, onların haftayı mutlu veya mutsuz geçirmesine sebep oluyor ki biz de onlarla aynı duyguları paylaşıyoruz. Yarın bizim için reaksiyon gösterme günüdür. Hatalarımızı düzeltme günüdür. Oyuncularımızı duygusal anlamda ayağa kaldırma günü. Bunu yapabilecek kapasitemiz olduğunu biliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler