Vitor Pereira'dan o soruya olay yanıt: "Bankada ne kadar param var biliyor musunuz?"

14.08.2022 - 13:00 | Son Güncellenme: 14.08.2022 - 14:00

Brezilya ekibi Corinthians'ı çalıştıran Vitor Pereira, 1-0'lık Palmeiras yenilgisi sonrasında bir gazetecinin sorusuna ilginç bir yanıt verdi. İşte detaylar...

Vitor Pereira'dan o soruya olay yanıt: "Bankada ne kadar param var biliyor musunuz?"

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Brezilya Serie A ekibi Corinthians'ın başına geçen Portekizli teknik direktör Vitor Pereira için son dönemde işler yolunda gitmiyor.

Peirara'nın çalıştırdığı Crinthians, Palmeiras maçına kadar çıktığı son 3 maçta 2 yenilgi ve bir beraberlik aldı. Dün akşam Palmeiras karşısında alınan 1-0'lık yenilgi ile galibiyet hasretik 4 maça çıkarken, Vitor Pereira da eleştirilerin odağı oldu. 

"Bankada ne kadar param olduğunu biliyor musunuz?"

22. haftası geride kalan ligde Palmeiras'ın 9 puan gerisinde 2. sırada yer alan Corinthias'ta teknik direktör Vitor Pereira ile bir gazeteci arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Palmeiras maçının ardından düzenlenen basın toplantısında bir gazeteci, Portekizli çalıştırıcıya 'Kovulmaktan korkuyor musunuz?' diye sordu. Pereira ise bu soruya gülerek, "Şaka mı yapıyorsun? Hayatımın, kariyerimin bu döneminde kovulmaktan neden korkayım? Bankada ne kadar param olduğunu biliyor musunuz?" yanıtını verdi.

 

"Sonuç çok adaletsiz"

Karşılaşmaya dair de değerlendirmelerde bulunan Pereira, "Daha iyiydik, kazanmak için oynadık. Sonuç çok adaletsiz oldu ama futbol böyle. İşlerin yolunda gitmediği, şansın en çok risk alanlarını, cesaretle oynayanları, kazanmak isteyenleri korumadığı zamanlar vardır. Bir hata sonucu golü yedik ve maçı kaybettik." dedi.

İlgini Çekebilir
O kırmızı Pereira'yı çıldırttı! Kendi oyuncusunun üzerine yürüdü
Habere Git

"Corinthians'ın taraftarları kariyerimde gördüğüm en iyi taraftar"

Libertadores'de elendikleri Flamengo ve ligde yarıştıkları Palmeiras ile ilgili olarak "Flamengo takımı ve hocaları kaç yıldır birlikte çalışıyor bilmiyorum, Palmeiras 2 ila 3 yıldır birlikte çalışıyor" diyen Vitor Pereira, "Ama bu hiçbir şey için mazeret olamaz. Kazanmalıydık. Şu an bu kulüpte olduğum için söylemiyorum bunu, Corinthians'ın taraftarları kariyerimde gördüğüm en iyi taraftarlar. İlk dakikadan son dakikaya kadar bizi destekliyorlar. Fatura önemlidir. Kendimizi suçlamalıyız." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler