Pereira'nın garip hikayesi

01.06.2017 - 05:25 | Son Güncellenme: 01.06.2017 - 05:25

Pereira, Fenerbahçe ile Monaco karşısında Devler Ligi eleme maçıyla açtığı sezonu; 1860 Münih ile Play-Out’u kaybedip Almanya 3. Ligi’ne düşerek tamamladı.

Vitor Pereira... Fenerbahçe’nin Van Persie’li, Nani’li, Kjaer’li rüya kadrosunun başına getirildiğinde herkes şaşırmıştı.

Geçtiğimiz sezon oyuncularıyla yaşadığı sorunların yanı sıra kötü oynadıkları maçlardan sonra bile, “Başka maç mı izlediniz? Çok iyi oynadık” tarzı açıklamalarıyla gündeme geldi. Portekizli hoca, bu sezona Fenerbahçe’nin başında, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda oynadığı Monaco maçlarıyla başladı. Monaco’ya kaybedince Turnuvaya havlu atınca, Monaco’ya elendiği için (Fransız ekibi daha sonra grubunu lider tamamladı, Manchester City, Dortmund gibi takımları eleyip yarı final oynadı) yollar ayrıldı.

Kovacaklar!

Everton, Southampton, Porto derken Pereira’nın yeni adresi, ocak ayında anlaştığı Almanya 2. Lig ekibi 1860 Münih oldu. O sırada 14. olan takımını Bundesliga’ya çıkaracağını öne süren 48 yaşındaki teknik adam ligi 16. bitirdi. ‘Sorumluluk bana ait’ Play-Out’ta Regensburg’a kaybeden Pereira’lı 1860 Münih, 3. Lig’e düştü. 1860 Münih’in sahasında oynanan rövanş maçında olaylar çıkarken, 10 polis yaralandı. Vitor Pereira maçtan sonra yaptığı açıklamada, tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu söyledi. Alman ekibinin Pereira’yı kovması bekleniyor.(Fanatik)

 

Senin için hazırladığımız haberler