Pereira'nın istediği Hollandalı: Fenerbahçe ile görüştüm

08.07.2021 - 10:23 | Son Güncellenme: 08.07.2021 - 11:32

Fenerbahçe'ni transfer gündemine sürpriz bir orta saha oyuncusu geldi. Vitor Pereira'nın Tonny Vilhena'yı istediği gündemde. İşte detaylar.

Pereira'nın istediği Hollandalı: Fenerbahçe ile görüştüm

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin gündemine sürpriz bir orta saha oyuncusu değil. Detaylar haberde...

Pereira, Tonny Vilhena'yı istiyor

Fanatik'in haberine göre; yeni teknik patron Vitor Pereira, Rus ekibi Krasnodar'dan Tonny Vilhena'yı istedi. Sarı-lacivertli Yönetim, 26 yaşındaki oyuncunun kulübü ile temaslara başladı.

Fenerbahçe ile görüştüğünü arkadaşlarına söyledi

Ozan Tufan'ın ayrılma ihtimalini düşünen yönetimin, önlibero, merkez orta saha ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen Hollandalı futbolcuyu gündemine aldı. Ayrıca haberde futbolcu, Türkiye'deki arkadaşlarına Fenerbahçe ile görüştüğünü söyledi.

Sözleşme durumu ve geçen sezonki performansı

26 yaşındaki futbolcu son sezonda 35 maçta 3 gol, 3 asistlik performans ortaya koydu. Tonny Vilhena'nın kulübü ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sol ayaklı oyuncunun piyasa değeri ne kadar?

Futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösteriliyor. 12 Haziran 2019 tarihinde oyuncunun en yüksek piyasa değeri 14 milyon Euro'yu bumuştu. Sol ayaklı futbolcunun hem Angola hem de Hollanda vatandaşlığı bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler