Pereira'nın Szalai'yi neden oynatmadığı ortaya çıktı

01.12.2021 - 09:59 | Son Güncellenme: 01.12.2021 - 10:03

Fenerbahçe’de en beğenilen defans oyuncuları arasında bulunan Szalai, kendini teknik direktör Pereira’ya bir türlü kabul ettiremedi ve son dönemde hep yedek bekledi.

Pereira'nın Szalai'yi neden oynatmadığı ortaya çıktı

Fenerbahçe'de son dönemde forma şansı bulamayan Attila Szalai'nin neden yedek kaldığı merak konusu olmuştu. 

Ağır bulduğu için...

Milliyet'in haberine göre; Birçok önemli kulübün takibinde olan Macar stoper, son haftalarda Pereira’nın gözünden düştü. Portekizli teknik adamın, hatalarının yanı sıra Attila Szalai’yi ağır bulduğu gerekçesiyle oynatmadığı öğrenildi.

Tisserand'ın cezasına rağmen 11'e giremedi

Attila Szalai, Marcel Tisserand cezalı olduğu halde yine Göztepe maçında yedekler arasında yer aldı. Son maçlarda stoperde Tisserand'ı tercih eden Vitor Pereira bu kez de Serdar Aziz'e yer verdi. 

Üst üste 3 maçta yedek kaldı

Fenerbahçe'ye transfer olduğundan bu yana ilk kez 3 maç üst üste yedek kaldı. Başarılı stoper, Galatasaray ve Olympiakos karşılaşmalarına da kulübede başlayarak son bölümlerde oyuna alınmıştı.

Avrupa devleri peşinde

Bu arada Macar stoper ile Avrupa'nın dev takımlarının ilgilendiğine dair transfer haberleri gündeme geliyor. İngiltere'den Chelsea, İtalya'dan Juventus, İspanya'dan Atletico Madrid ve Almanya'dan Borussia Dortmund'un Attila Szalai'yi kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler