Pereira'ya talip var! 2 adaydan biri

11.12.2021 - 16:22 | Son Güncellenme: 11.12.2021 - 16:37

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'yı Brezilya'nın önde gelen kulübü Flamengo'nun takımın başına getirmek istediği iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Pereira'ya talip var! 2 adaydan biri

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'ye "yarım kalan hikayeyi" tamamlamaya gelen Vitor Pereira şu ana kadarki performansıyla bekleneni veremedi. Sarı-lacivertliler Portekizli teknik adam yönetiminde lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde kaldı. UEFA Avrupa Ligi'nden de elenen temsilcimiz yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek.

Beşiktaş derbisi kaderini belirleyebilir

Hal böyle olunca Pereira'nın Fenerbahçe'deki geleceği de tartışılmaya devam ediyor. Özellikle Beşiktaş derbisinde alınacak kötü bir sonucun Portekizli hocayla yolların ayrılmasına neden olabileceği belirtiliyor. Bu konuda dış basından da sürpriz bir iddia geldi.

Pereira'ya Flamengo kancası

Brezilya'nın en önemli yayın organlarından O Globo, Flamengo'nun Fenerbahçe Teknik Direktörü ile ilgilendiğini duyurdu. Haberde ünlü kulübün Libertadores Kupası finalinde Palmeiras'a yenilmesinin ardından görevi bırakan Renato Gaucho'nun yerine hoca aradığı vurgulandı.

Diğer aday da tanıdık

Villas-Boas'ın tekliflerini reddetmesiyle Flamengo'nun iki teknik direktör adayı üzerinde durduğu kaydedildi. Bu şisimlerden biri pereira olurken diğeri de daha önce Beşiktaş'ı çalıştıran Carlos Carvalhal.

'Brezilya'da çalışmak istiyor' iddiası 

Vitor Pereira ülke basınında Villas-Boas'ın yardımcısı olarak lanse edilirken, aynı dili konuştuğu sambacıların liginde çalışmak istediği iddia edildi. Hatta Brezilyalı gazeteci Mauro Cezar da sosyal medya hesabından bu söylentileri doğruyan bir paylaşım yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler