Beşiktaş ve Galatasaray, Giresunsporlu Alexis Perez'i Transfer Edecek mi?

12.04.2022 - 16:14 | Son Güncellenme: 12.04.2022 - 16:40

Giresunspor'da Alexis Perez, Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesine girdi. Teknik direktör Hakan Keleş, Okan Kocuk ve Perez'in geleceği hakkında konuştu.

Beşiktaş ve Galatasaray, Giresunsporlu Alexis Perez'i Transfer Edecek mi?

Özgür SANCAR - AJANSSPOR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, Beşiktaş'la yapacakları maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Keleş, Galatasaray'dan kiralık olarak transfer edilen file bekçisi Okan Kocuk ve başarılı performansı ile dikkat çeken Alexis Perez'in geleceği hakkında konuştu.

"Sezon başı uyum sorunları yaşadık"

Hakan Keleş, "Bizim için 10 puan fark önemli; ancak her şey garanti olmadığı sürece kendimizi rahatlamış hissetmeyiz. Sezon başı yeni kurulan takım olmaktan kaynaklanan uyum sorunları yaşadık. Fikstür de zorluydu. Ama sonra uyum yakaladık. İkinci yarıda 17 puan elde ettik. Kalan 7 maçta maksimum puanı almak istiyoruz. Şimdiye kadar iyi gittiğimizi söyleyebilirim" dedi.

Beşiktaş'ı yenmek istiyoruz"

Beşiktaş'ın, yeni teknik direktörüyle ön bölgede daha etkili olduğunu belirten Hakan Keleş, "Beşiktaş yeni teknik direktörüyle farklı bir oyun oynamaya başladı. Ama bence zaten iyi oynuyorlardı; fakat sonuç alamıyorlardı. Son maçta gol bölgelerinde daha ektili oldular. Beşiktaş ile zor bir maç olacak; ama seyirci ve saha avantajımızı kullanarak, 3 puan almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Alexis Perez için teklif var mı?

Alexis Perez'in adı Beşiktaş ve Galatasaray ile anılıyor. Keleş, Perez hakkında şunları söyledi: "Alexis Perez'in sözleşmesi devam ediyor. Bize gelen herhangi bir teklif yok."

Okan Kocuk Galatasaray'a dönüyor mu?

Galatasaray'dan kiralık olarak trasnfer edilen tecrübeli kaleci Okan Kocuk hakkında konuşan Hakan Keleş, "Okan Kocuk, sezon sonunda Galatasaray'a dönecek; kiralık olarak gelmişti; ama biz kendisiyle tekrar çalışmak isteriz" ifadelerini kullandı.

Okan Kocuk'un bu sezonki istatistikleri

Sezon başında Galatasaray'dan Giresunspor'a kiralanan 26 yaşındaki Okan Kocuk, bu sezon 29 karşılaşmada Giresun kalesini korudu. Okan, çıktığı maçlarda 36 gole engel olamazken, 7 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Alexis Perez'in bu sezonki performansı

Yükselen grafiği ile Beşiktaş ve Galatasaray'ın listesine girmeyi başaran Alexis Perez, bu sezon Giresunspor forması ile 30 mücadelede görev aldı. 28 yaşındaki tecrübeli stoper, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler