Perotti 'Fener' dedi, Beşiktaş'ın Vida planı suya düştü

06.10.2020 - 11:14 | Son Güncellenme: 06.10.2020 - 11:26

Fenerbahçe, Diego Perotti transferini gerçekleştirerek ezeli rakibi Beşiktaş'ın da planını bozdu. Perotti transferi Beşiktaş'ı nasıl etkiledi? İşte transferin Beşiktaş'a olan etkisi...

Perotti 'Fener' dedi, Beşiktaş'ın Vida planı suya düştü

Barış ŞEHİRLİOĞLU-ÖZEL

Kadrosuna 18 yeni oyuncu katan Fenerbahçe tarihinin en hareketli transfer dönemlerinden birini yaşadı. Her bölgede en az iki oyuncu olacak şekilde transfer planlamasını hayata geçiren sarı lacivertliler uzun süredir savunma ve kanatta yaşadığı sıkıntıları da çözdü.

Son yıldız Perotti

Fenerbahçe kanata transferi için çok sayıda aday belirledi. Bu adaylar tek tek değerlendirilerek en son Diego Perotti'de karar kılındı. Oyuncunun yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle detaylı sağlık kontrolünden geçirildi. Arjantinli yıldızın sağlık testlerinde bir sorun çıkmayınca 2+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Beşiktaş'ın operasyonu da etkilendi

Fenerbahçe hem Perotti'yi aldı hem de ezeli rakibi Beşiktaş'ı hedefinden etti. Siyah beyazlı kulüp Roma'ya savunma oyuncusu Domagoj Vida'yı verip karşılığında Diego Perotti'yi almayı planlıyordu.

Perotti ile rakibe çelme

Yıllık 3.7 milyon Euro kazanan Vida Beşiktaş'tan gitmek istememesine karşın Fenerbahçe'nin devreye girmesi ve tecrübeli oyuncunun sarı lacivertli kulübü tercih etmesi ile bu transfer Beşiktaş adına suya düştü. Fenerbahçe, Perotti ile rakibine çelme takmış oldu.

Perotti, transferi sonrasında neler demişti?

Diego Perotti, transfer sonrasında açıklamalar yapmış ve vatandaşı Sosa’dan referans aldığını söylemişti. Perotti, ”Çok büyük bir kulübe geldim. Roma’da da en üst seviyede yarışmıştım. Fenerbahçe, benim için yeni bir sayfa. Buraya gelmeden önce Sosa’ya sorular sordum. Bana anlattığı çok şey netti. Beni kolayca ikna etti. Fenerbahçe taraftarından çok fazla destek mesajı geldi. Gerçekten Fenerbahçe taraftarının ne kadar büyük, ne kadar tutkulu ve güçlü olduğunu gelmeden önce bile hissettim. Her şeyimi Fenerbahçe’ye vereceğim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler