Perotti, Fenerbahçe'ye sakat mı geldi? Babasından açıklama...

19.02.2021 - 13:13 | Son Güncellenme: 19.02.2021 - 13:24

Fenerbahçe'nin Arjantinli futbolcusu Diego Perotti'nin takımdan ayrılacağı ve futbolcunun sarı-lacivertlilere sakat geldiği iddia edilmişti. Diego Perotti'nin babasından konuyla ilgili açıklama geldi. Perotti ne zaman sahalara dönecek, sakatlığı ile ilgili son durum...

Perotti, Fenerbahçe'ye sakat mı geldi? Babasından açıklama...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de sezon başında İtalyan ekibi Roma’dan transfer edilen Diego Perotti ile oyuncunun sakatlık geçmişinden dolayı farklı bir sözleşme imzalandı. Arjantinli oyuncu sarı-lacivertlilerde oynadığı maç kadar kazanabileceği mukaveleye imza attı. Peki, Perotti'nin sakatlık durumu ne aşamada ve ne zaman sahalara dönecek? Detaylar haberde... 

Beşiktaş derbisinde sakatlandı

Roma’da yaşadığı sakatlıktan dolayı sarı-lacivertlilere gelir gelmez tedavi sürecine giren Perotti Antalyaspor deplasmanında sahalara dönmeyi başarmıştı. Tecrübeli kanat oyuncusu Antalyaspor maçında 1, Gençlerbirliği deplasmanında 2 gol atıp oynadığı futbol ile büyük beğeni kazanmasına karşın Beşiktaş derbisinin 37. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Sözleşme feshi gündeme gelmişti

Derbide dizinden sakatlanan Diego Perotti uzun bir tedavi sürecine girdi. Ameliyat olan 32 yaşındaki yıldız futbolcunun ara transfer döneminde sözleşmenin feshedilmesi de gündeme geldi.

Emre Belözoğlu ne demişti?

Sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Emre Belözoğlu o günlerde, “Perotti’nin dizinde bir bağın totale yakın kopması söz konusu. Ameliyat olması gerekiyor. Durumu menajerlerine de ilettik. Perotti oynadığı sürede neler yapabileceğini herkese gösterdi. Keşke bu süreler daha uzun olsaydı. Süreç ne yazık ki tam ne onun ne bizim istediğimiz gibi ilerliyor. Ameliyat olması durumunda karşılıklı oturup hem kendisiyle hem menajeriyle bir karar almak durumunda kalacağız.'' açıklamasını yapmıştı.

Perotti sakatlığıyla ilgili açıklama yaptı

Bu sözlerden bir süre sonra Diego Perotti sosyal medya hesabından sakatlığı ile ilgili söylenenlere açıklık getirerek, “Dizimden herhangi bir sakatlığım yok. Hamstring tendonumdaki bir sakatlık nedeniyle ameliyat oldum ve mümkün olduğunca çabuk iyileşmek adına tedaviye çoktan başladım" ifadelerini kullanmıştı.

Perotti kalacak mı, gidecek mi?

Fenerbahçe sportif direktörü Emre Belözoğlu geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe muhabirleri ile sohbet toplantısında Perotti’deki son durum hakkında bilgi vererek, “Diego Perotti ameliyat oldu. Biz oyuncu ile kulübümüz koruyacak şekilde bir sözleşme imzalamıştık. Menajerleriyle görüşüyoruz, bir protokol yapmayı düşünüyoruz. Kafamızda bazı şeyler var. Elimizden geldiği kadar Perotti’ye destek olduğumuzu düşünüyorum. Sezon sonunda ne olacağına birlikte karar vereceğiz. Zor bir ameliyat oldu. Oynamadığı için üzülen, karakterli bir oyuncu. Ben de bilirim o psikolojiyi, bir futbolcu için zor bir süreç. Sezon sonunda Diego Perotti konusunda süreç netleşir.” demişti.

Baba Perotti'den açıklama geldi

Bu kez de Perotti’nin babasında açıklama geldi. Arjantin'in Ole Gazetesi'ne konuşan Diego Perotti'nin babası Hugo Perotti, "Diego'nun Fenerbahçe'ye sakat geldiği söyleniyor. Bu tamamen yalan. Arka adalesinde bir sıkıntı yaşadı. Ameliyat oldu ve başka bir sıkıntısı yok. Sezon bitmeden iyileşeceğini düşünüyorum."dedi.

32 yaşındaki yıldız futbolcu bir süre önce ülkesi Arjantin’e giderek tedavi sürecini orada geçirme kararı almıştı. Perotti’nin önümüzdeki ay istanbul’a gelmesi bekleniyor. Perotti, Fenerbahçe'de belli bir sabit ücret üzerinden 5 maç üst üste oynadığı takdirde ücret kazanıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler