Perotti sahalara ne zaman dönecek?

17.10.2020 - 13:03 | Son Güncellenme: 17.10.2020 - 13:08

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin merakla beklenen yeni transferi Diego Perotti sakatlık durumu taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki Arjantinli oyuncu Perotti sahalara ne zaman dönecek, sakatlığı ne zaman geçecek? İşte detaylar...

Perotti sahalara ne zaman dönecek?

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe’nin Roma’dan transfer ettiği Diego Perotti’nin sakatlığı kafalarda soru işareti yarattı. Bu konuda sarı lacivertlilerin teknik direktörü Erol Bulut, Arjantinli oyuncunun her futbolcuda olabilecek kas sakatlığı olduğunu ve kronik bir sorunun olmadığını açıklayarak taraftarları rahatlattı.

Kas sakatlığı bulunan 32 yaşındaki yıldız Fenerbahçe’de henüz takım ile çalışmalara katılamadı. Özel program dahilinde idmanlarını yapan Perotti, Göztepe maçında forma giyemeyecek. 

Hedef Trabzonspor maçı

Tecrübeli futbolcunun Trabzonspor maçında yedek kulübesinde yer alma ihtimali bulunuyor. Trabzonspor karşılaşmasına yetişmemesi durumunda ise Antalyaspor deplasmanında takıma dönebilecek.

"Sakatlığım çok önemli değil"

Diego Perotti Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. 32 yaşındaki yıldız düzenlediği basın toplantısında sakatlığı ile ilgili, “Sakatlanma riski futbolda var bunu bilerek oynuyorum. Yaş ilerledikçe bu risk artıyor veya geri dönüşü uzatabiliyor. Sakatlığım çok önemli değil, kas sakatlığı. 1 hafta sonra takımla çalışmalara başlayabilirim. Takıma her şeyimi verip başarılı olmak istiyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler