Perotti'nin sağlık raporlarında sorun var mı?

04.10.2020 - 12:33 | Son Güncellenme: 04.10.2020 - 12:41

Fenerbahçe'nin Roma'dan transfer etmek istediği Diego Perotti, sarı lacivertli kulüple sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Peki Perotti'nin sağlık kontrollerinde sorun çıktı mı? İşte detaylar...

Perotti'nin sağlık raporlarında sorun var mı?

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Transfer döneminin en hızlı kulübü Fenerbahçe takımın çoğunu yeniledi. Sarı lacivertlilerin 16. transferi Diego Perotti olurken resmi işlemlerin tamamlanmasından sonra Arjantinli oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklanacak.

Fenerbahçe transfer döneminde Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Barış Sungur, Jose Sosa, Sinan Gümüş, Lemos, Enner Valencia, Mame Thiam, İsmail Yüksek, Marcel Tisserand, Nazım Sangare, Mbwana Samatta, Papiss Cisse ve Diego Perotti’yi kadrosuna dahil etti.

Sarı lacivertliler kanat transferinde Diego Perotti için Roma ile uzun süren bonservis pazarlığına oturdu. İtalyan ekibinin bonserviste diretmesine karşın sarı lacivertli yetkililer acele etmeyerek Roma kulübünü ikna ederek Arjantinli oyuncunun transferini bonservis olmadan bitirdi.

Fenerbahçe yıldız oyuncunun transferinde tedbiri elden bırakmadı. 32 yaşındaki futbolcunun son 2 sezonda yaklaşık 40 maçı sakatlıktan dolayı kaçırması hem sosyal medyada hem de kamuoyunda en çok gündeme gelen konuların başındaydı.

Detaylı sağlık raporları istendi

Oyuncunun bu durumunu bilen Fenerbahçeli yetkililer oyuncudan detaylı sağlık raporları istedi. 32 yaşındaki yıldız ile ilgili kulübe ulaşan sağlık raporlarının olumlu olması ve kronik bir sakatlık durumunun olmaması ile transfere son nokta koyuldu.

Geçen sezon 10 maçta 11'de

Diego Perotti Roma’da geçen sezon Serie A’da 28 maçta kadroya girerken 10 maça ilk 11’de çıktı. 11 karşılaşmada sonradan oyuna girerken 7 maçta ise oynatılmadı. 1 maçta cezasından forma giyemedi. 9 karşılaşmada da sakatlığından dolayı takımdaki yerini alamadı. 1 maçta da 90 dakika görev yaptı.

Diego Perotti 5 sezon oynadığı Roma’da 138 maçta 32 gol 26 asistlik performans ortaya koydu. Asıl bölgesi sol açık olan 32 yaşındaki oyuncu Sağ açık ve 10 numara pozisyonlarında da oynayabiliyor. Arjantinli futbolcunun Fenerbahçe’ye vereceği katkı merak ediliyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler