Peru başantrenörü Hervas: "Türkiye’ye karşı şansımız çok yok"

19.09.2023 - 01:07 | Son Güncellenme: 19.09.2023 - 01:14

Filenin Sultanları’nın Olimpiyat Elemeleri rakibi Peru’nun İspanyol başantrenörü Francisco Hervas, Türkiye maçı için önemli açıklamalarda bulundu.

Peru başantrenörü Hervas: "Türkiye’ye karşı şansımız çok yok"

A Milli Kadın Voleybol Takımımız bugün 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri kapsamında Peru ile karşılaşacak. Peru’nun başantrenörü Francisco Hervas ise maç öncesinde karşılaşma hakkında TRT Spor’a konuştu.

Sultanlar elemelerdeki üçüncü maçına çıkıyor

Olimpiyat Elemeleri hız kesmeden devam ederken A Milli Kadın Voleybol Takımımız yarın elemelerdeki üçüncü maçına Peru karşısında çıkacak. Filenin Sultanları elemelerin ilk maçında Porto Riko’yu ikinci maçında ise Bulgaristan’ı 3-0 mağlup etti ve elemelerde rakibine hiç set vermedi. 

“Türkiye’ye karşı şansımız çok yok”

Bugün Türkiye ile karşılaşacak Peru’nun başantrenörü Francisco Hervas ise maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. TRT Spor’a konuşan Hervas, Türkiye mücadelesi için “Bizim için Türkiye’ye karşı oynuyor olmak harika bir deneyim. Türkiye’ye karşı şansımız çok yok. Elimizde olan gücümüzü kullanmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

“Vargas eksik olan parçayı tamamladı”

Filenin Sultanları karşısında Peru’nun çok şansının olmadığını belirten Francisco Hervas, Melissa Vargas’ı ise “Şu çok açık ki Türkiye takımı inanılmaz bir yıl geçirdi. Vargas eksik olan parçayı tamamladı. Cumartesi günü harika bir iş çıkardı, takıma harika liderlik yaptı. Böyle bir takımla maç yapmak bizim için çok güzel olacak.” diyerek övdü. 

Senin için hazırladığımız haberler