Petkovic’ten Fenerbahçe sorusuna yanıt! ‘Haberiniz yok mu?’

04.07.2021 - 23:57 | Son Güncellenme: 05.07.2021 - 00:00

EURO 2020 sırasında adı Fenerbahçe ile geçen İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, sarı-lacivertli kulüp ile ilgili soruya cevap verdi.

Petkovic’ten Fenerbahçe sorusuna yanıt! ‘Haberiniz yok mu?’

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de uzun süren teknik direktör arayışı Vitor Pereira’nın göreve getirilmesi ile son buldu. Bu dönemde adı sarı-lacivertli kulüp ile geçen isimler arasında yer alan Vladimir Petkovic’ten ilginç bir çıkış geldi. 

Petkovic'e Fenerbahçe ve Zenit soruldu

İsviçre Milli Takımı ile EURO 2020 çeyrek finaline kadar yükselen Petkovic, İspanya’ya elenerek turnuvaya veda etmişti. Bu karşılaşmanın ardından  "Daha önce adınız Fenerbahçe ve Zenit ile anıldı. Neler söylersiniz?" şeklindeki soruya muhatap olan teknik adam şu yanıtı verdi:

'Fenerbahçe hocasını buldu'

"Herhalde medyanın haberi yok, Fenerbahçe yeni bir teknik direktör buldu. Futbolda her şey çok hızlı değişiyor. Bir teknik adam olarak, geleceğimle ilgili kararları sadece ben vermiyorum." 

İsviçre ile EURO 2020'de yıldızını parlattı

Ülkemizde daha önce Samsunspor’u da çalıştıran 57 yaşındaki Vladimir Petkovic, İsviçre ile A Milli Takımımızın da bulunduğu A Grubu’nda mücadele etti. Grupta Galler ile 1-1 berabere kalan, İtalya’ya 3-0 yenilen ve Türkiye’yi 3-1 yenen Petkovic’in öğrencileri çeyrek finalde de Fransa’yı penaltılarla eleyerek büyük sükse yarattı. 

Senin için hazırladığımız haberler