Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Kararını Açıkladı! Beşiktaş'a Para Cezası

Burak Alaca
16.03.2023 - 23:38 | Son Güncellenme: 16.03.2023 - 23:58

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 25. hafta sevklerinin cezalarını açıkladı. Beşiktaş, Başakşehir maçında taraftarların neden olduğu çirkin tezahüratlar nedeniyle 220 bin lira cezaya çarptırıldı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Kararını Açıkladı! Beşiktaş'a Para Cezası

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada 25. hafta karşılaşmalarında taraftarların neden olduğu kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle Beşiktaş'a 220 bin TL, Sivasspor'a ise 70 bin TL ceza verildiğini açıkladı. Beşiktaş ve Sivasspor'un bazı taraftarlarının passolig kartlarının bir sonraki deplasman müsabakası, Başakşehirli bazı taraftarların passolig kartlarının ise iç saha maçı için bloke edildiği de belirtildi.

Belhanda ve Jazunaj'a 2'şer maç

Ligin 25. haftasında oynanan maçlarda kırmızı kart gören Adana Demirsporlu Younes Belhanda ve Başakşehirli oyuncu Adnan Januzaj'a 2'şer maç men cezası uygulandığı bildirildi.

TFF 1.Lig'de cezalar

TFF 1. Lig'den Eyüpspor'a 65 bin lira, Bodrumspor'a 28 bin lira, Çaykur Rizespor ve Erzurumspor FK'ye de 25'er bin lira para cezası verildi. Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'ye ise sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç men cezasına çarptırıldı.

İlgini Çekebilir
Belhanda ve Januzaj, PFDK’ya sevk edildi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler