PFDK'dan Volkan Demirel ihtar, Galatasaray’a para cezası verdi

Orhan Gülek
25.10.2022 - 16:45 | Son Güncellenme: 25.10.2022 - 17:01

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ihtar cezası alırken, Galatasaray’a 56 bin TL para cezası verdi.

PFDK'dan Volkan Demirel ihtar, Galatasaray’a para cezası verdi

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ihtar cezası alırken; Hataysporlu Falette ise 2 maçtan men cezası aldı. PFDK ayrıca, Galatasaray’a ise 56 bin TL para cezası verdi.

Volkan Demirel'e akreditasyon kartı uyarısı

PFDK, Hataysporlu Falette'e 2 maç men, teknik direktör Volkan Demirel'e ise ihtar cezası verdi. 

TFF’den yapılan açıklama şu şekilde:

“ATAKAŞ HATAYSPOR Kulübü antrenörü VOLKAN DEMİREL’in, 19.10.2022 tarihinde oynanan ATAKAŞ HATAYSPOR-DÜZCE CAM DÜZCESPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, akreditasyon kartını görünür bir şekilde boynuna asmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Atakaş Hatayspor'un Düzce Cam Düzcespor ile oynadığı müsabakada Hataysporlu futbolcu Simon Falette'ye kural dışı hareketi nedeniyle hem para hem de 2 maç men cezası verildi.

PFDK'nın açıklamasında "Aynı müsabakada ATAKAŞ HATAYSPOR Kulübü sporcusu SIMON AUGUSTIN FALETTE’nin, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT’nin 43. ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 17.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına" ifadelerine yer verildi

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Icardi ve Wanda Nara iddialarına yalanlama
Habere Git

Cimbom'a para cezası

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Kastamonuspor'u 7-0 mağlup eden Galatasaray'a ise karşılaşmada taraftarın neden olduğu saha olayları nedeniyle 56 bin TL para cezası verildi.

Konuyla ilgili PFDK'dan yapılan açıklamada "GALATASARAY A.Ş.’nin, 19.10.2022 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-GMG KASTAMONUSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” denildi.

Senin için hazırladığımız haberler