PFDK kararları açıklandı: Galatasaray'dan 3 isme ceza

10.10.2024 - 23:04 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 23:39

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı. Kararlarla Galatasaray'dan 3 görevli ihtar cezası aldı. İşte detaylar...

PFDK kararları açıklandı: Galatasaray'dan 3 isme ceza

AJANSSPOR - HABER

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) yeni kararları açıklandı. Galatasaray'da Muhammet Talha Aydemir, Oğuzhan Dumlu ve Yalçın Aydemir ihtar cezası aldı.

Galatasaray'dan 3 isme ihtar cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray - Alanyaspor maçının ardından 3 isme ceza verdi. Muhammet Talha Aydemir, Oğuzhan Dumlu ve Yalçın Aydemir, müsabaka sonrası akredite edilmediği yeşil zemine girmesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası aldı.

Trabzonspor'a para cezası

Trabzonspor ise Atakaş Hatayspor maçında takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 40 bin 500 Türk Lirası para cezası aldı.

İlgini Çekebilir
UEFA'dan Galatasaray'a uyarı!
Habere Git

Beşiktaş'ta Topraktepe'ye 2 maç men

PFDK kararları ile ceza alan bir diğer ekip ise Beşiktaş oldu. Siyah-Beyazlı ekip Gaziantep FK maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 210 bin Türk Lirası para cezası aldı. Beşiktaş'a ayrıca aynı maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 252 bin Türk Lirası daha ceza verildi. Kartal'da yardımcı antrenör olarak yer alan Serdar Topraktepe'ye rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle 2 maç men cezası verildi.



Senin için hazırladığımız haberler