PFDK sevkleri açıklandı! Ali Koç ve Fatih Özkan...

20.08.2024 - 19:41 | Son Güncellenme: 20.08.2024 - 19:53

Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasının ardından, Galatasaray, Fenerbahçe, Ali Koç ve Göztepe'nin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkleri açıklandı.

PFDK sevkleri açıklandı! Ali Koç ve Fatih Özkan...

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 2'nci haftasının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevkler açıklandı. İşte detaylar...

G.Saray'ın sevki

Galatasaray, Konyaspor'u sahasında ağırladığı mücadelede "Merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" sebebiyle, Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ye sevk edildi.

Ali Koç'a iki maddeden sevk

Fenerbahçe, Göztepe deplasmanında taraftarlarının "Çirkin ve kötü tezahüratı" sebebiyle 53'üncü maddeden sevk edilirken, Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, "Talimatlara aykırı hareket" sebebiyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46 maddesi ve Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildi.

Göztepe 3 maddeden sevk edildi

Göztepe ise Fenerbahçe maçındaki "Çirkin ve kötü tezahüratlar" sebebiyle 53'üncü maddeden, "Saha olayları" sebebiyle 52'nci maddeden, "Merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" sebebinden ise 49'uncu maddeden PFDK'ye sevk edildi.

Göztepe - Fenerbahçe maçında Fenerbahçe başkanı Ali Koç'a saldıran Göztepe kulüp görevlisi Fatih Özkan, "Talimatlara aykırı hareket" nedeniyle 46'ncı maddeden, Akreditasyon Talimatı'nın 7/1 maddesi uyarınca ve "Saldırısı" nedeniyle ise 44'üncü maddeden tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildi.

Senin için hazırladığımız haberler