PFDK sevkleri açıklandı! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş...

Akın Ungan
30.05.2024 - 18:06 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 18:15

Son dakika spor haberleri | TFF, PFDK sevklerini açıkladı. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri PFDK'ye sevk edildi. İşte tüm detaylar...

PFDK sevkleri açıklandı! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş...

Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonu, 38'inci hafta maçlarının oynanmasıyla sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) yapılan sevkleri duyurdu.

Fenerbahçe'nin sevk nedeni

Fenerbahçe ile ilgili yapılan açıklamada, "FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü’nün 26.05.2024 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-İSTANBULSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca, “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Sportif Ekipman Talimatı’nın 22/1 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" denildi.

Galatasaray'ın sevk nedeni

Galatasaray için "GALATASARAY A.Ş. Kulübü’nün 26.05.2024 tarihinde oynanan TÜMOSAN KONYASPOR-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Olay Jose Mourinho sözleri: "Oynattığı oyun Aykut Kocaman ile aynı"
Habere Git

Beşiktaş çirkin ve kötü tezahürattan PFDK'de!

Beşiktaş hakkında, "BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü’nün 26.05.2024 tarihinde oynanan KASIMPAŞA A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir" açıklaması yapıldı.

Senin için hazırladığımız haberler