PFDK'dan Fenerbahçe ve Erol Bilecik'e para cezası

28.10.2021 - 18:14 | Son Güncellenme: 28.10.2021 - 18:25

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe ile yöneticisi Erol Bilecik'e para cezası verirken, Adana Demirsporlu Akintola'yı da 2 maçtan men etti.

PFDK'dan Fenerbahçe ve Erol Bilecik'e para cezası

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'in 10. haftası ile ilgili kararlarını açıkladı. Kurul, Göztepe Sportif Menajeri İlhan Şahin'e 3 maç men ve 29 bin 500 lira para cezası verdi.

David Akintola'ya 2 maç ceza

Demir Grup Sivasspor ile yapılan karşılaşmada kırmızı kart gören Adana Demirsporlu futbolcu David Akintola'nın 2 maç men ve 8 bin 500 lira para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.

Erol Bilecik'e 13 bin TL para cezası

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bilecik'e, sportmenliğe aykırı açıklamaları gerekçesiyle 13 bin lira para cezası uygulandığı ifade edildi.

Fenerbahçe'ye bloke cezası da var

Ayrıca taraftarlarının neden olduğu saha olayları sebebiyle Fenerbahçe'ye 64 bin, Göztepe'ye ise 32 bin lira para cezası verildiği bildirildi. Sarı-lacivertlilerin Maraton Üst D, G, H ve Migros K, L, M bloklarına 1 iç saha maçı blokajı konuldu. Demir Grup Sivasspor ve Göztepeli bazı taraftarların da bir sonraki iç saha maçı için passolig kartlarının bloke edileceği kaydedildi.

Kocaelispor ve Samsunspor'a ceza

Öte yandan, Spor Toto 1. Lig'den Kocaelispor ile Yılport Samsunspor'un 16'şar bin lira para cezasına çarptırıldığı, Tuzlaspor ve Samsunsporlu bazı taraftarların passolig kartlarının bir sonraki iç saha müsabakası için bloke edileceği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler