Philadelphia 76ers'ın yıldızları Furkan Korkmaz hakkında konuştu!

İsa Kethüda
13.06.2021 - 20:55 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 21:22

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Philadelphia 76ers'ta forma giyen Harris, Embiid ve Simmons, milli oyuncu Furkan Korkmaz'ın performansını değerlendirdi.

Philadelphia 76ers'ın yıldızları Furkan Korkmaz hakkında konuştu!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Doğu Konferansı'nda normal sezonu lider tamamlayan Philadelphia 76ers, play-off serisinin üçüncü maçında, konferans 5'incisi Atlanta Hawks'ı deplasmanda 16 sayı farkla 127-111 mağlup etti.

Philadelphia 76ers'ta karşılaşmayı 14 sayı, 2 top çalma ve 1 asistle tamamlayan Furkan Korkmaz kulüp sitesine açıklamalarda bulundu. 

Takım yardımcı olduğum için mutluyum

Kulüp sitesine açıklamalarda bulunan Korkmaz, "En önemli şey maçı kazanmamış olmamız. Takıma yardımcı olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden gerçekten çok mutluyum. Biz biliyoruz ki bazen fırsat gelir ve sizin de hazır olmanız gerekir. Sadece adım atmanız lazım. Bir oyun Shake, bir oyun benim, bir oyun Tyrese. Her gün isimler değişiyor ama zihniyet her zaman aynı" dedi.

Furkan'ı seviyorum

Tobias Harris, Furkan Korkmaz'ın performansı ile ilgili, "İlk yarıda Furkan'ı gördünüz. Çok iyi atışlar yaptı. Dördüncü çeyrekte de üçlükler attı. Onu görmeyi seviyorum. Her gün sıkı çalışan bir adam" şeklinde konuştu.

Onunla oynamayı seviyorum

Ben Simmons ise, "O harika bir oyuncu, o bir silah. Sixers forması giydiği günden bu yana güzel anlar yaşadı ve onunla oynamayı seviyorum. Ofansif anlamda harika ve defansif olarak da. O gerçek hızlandı. Tam bir görev adamı" açıklamasını yaptı. 

Çok iyi atıcılarımız var

Takımın yıldız ismi Joel Embiid de, "O kadar iyi şutörlerimiz var ki. Bir gece kimin çok iyi şut atacağını bilemezsin. Geçen gece Shake, cuma günü Furkan. Sahaya çıkan herkesin işini yaptığını ve hissettiği maçlardan biriydi" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler