Philippe Albert’ten Fenerbahçeli Lukaku’ya övgü

Editör: Orhan Gülek

Son Güncelleme /

Belçikalı eski futbolcu Philippe Albert, Fenerbahçe forması giyen Romelu Lukaku hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Lukaku’yu Belçika tarihinin en iyi forvetlerinden biri olarak gösteren Albert, yıldız golcünün yanı sıra Kevin De Bruyne ve Thibaut Courtois’nın emekliliği sonrası milli takımın büyük sorun yaşayacağını söyledi.

Philippe Albert’ten Fenerbahçeli Lukaku’ya övgü
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 48 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

Belçikalı eski futbolcu Philippe Albert, Fenerbahçe forması giyen Romelu Lukaku ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"EN İYİLERDEN"

Albert, "Lukaku, Belçika tarihinin en iyi forvetlerinden biri." dedi.

"YERİNİ DOLDURACAK KİMSE YOK"

Sözlerine devam eden Philippe Albert, "Oynadığı her kulüpte iyi performans gösterdi. Harika ve çok sayıda goller attı. Son 15 yıldır milli takımda olduğu için çok şanslıyız çünkü onun yerini dolduracak kimse yok." diye konuştu.

"BÜYÜK SORUN YAŞAYACAĞIZ"

Philippe Albert
Philippe Albert

Albert, son olarak, "Lukaku, Kevin De Bruyne ve Thibaut Courtois emekli olduğunda, altın jenerasyonun son üç temsilcisi de ayrılmış olacak. O zaman büyük sorunlar yaşayacağız çünkü dünya klasında olan bu oyuncuların yerini dolduracak kimse yok." diye konuştu. Not: Bu isimler arasından Courtois, UEFA Uluslar Ligi maçlarında forma giymiyor. Courtois, Avrupa Şampiyonası elemelerinde Belçika Milli Takımı'na geri döneceğini söylemişti.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe'de 12 maçta süre bulan 33 yaşındaki Romelu Lukaku, 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...