Piers Morgan'dan Lionel Messi'ye Mbappe eleştirisi

Feride Kara
21.12.2022 - 20:28 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 20:54

Arjantin Milli Takımı kalecisi Emiliano Martinez Dünya Kupası kutlamalarına Mbappe'nin yüzünün olduğu bebekle katılırken Piers Morgan Lionel Messi'yi eleştirdi

Piers Morgan'dan Lionel Messi'ye Mbappe eleştirisi

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası finalinde Fransa’yı penaltı atışları sonucunda yenen Arjantin ülkesinde krallar gibi karşılanırken kalecisi Emiliano Martinez'in görüntüleri tartışma yarattı. 

Mbappe bebeği

Arjantin Milli Takımı’nın olaylı kalecisi Emiliano Martinez, kutlamalar sırasında Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin maskesinin olduğu bir bebeği taşıdı. Bebekle otobüsün üstünde poz veren Martinez tartışmaların fitilini ateşledi. 

Piers Morgan'dan Messi eleştirisi

Bu görüntü sonrası, Martinez’in yanındaki Lionel Messi ile Paris Saint Germain'den takım arkadaşı Mbappe arasında bir soğukluk olduğu ve sorun olabileceği söylendi. Bu olayın üstüne Ronaldo röportajı ile gündeme gelen Piers Morgan'dan Messi eleştirisi geldi. 

İlgini Çekebilir
Messi Mbappe'ye, Mbappe Messi'ye hareket çekti!
Habere Git

Messi neden aşağılamasına izin veriyor?

Piers Morgan attığı tweette "Messi neden Martinez'in Mbappe ile bu şekilde alay etmesine ve aşağılamasına izin veriyor? Onlar PSG'de takım arkadaşları, çok tuhaf ve zarafetsizler." diyerek Lionel Messi'nin sessiz kalışını eleştirdi. 

Müstehcen hareketle gündeme geldi

Emiliano Martinez Dünya Kupası finalinin ardından Altın Eldiven ödülünü aldıktan sonra yaptığı milyonlarca insanın önünde müstehcen hareketle gündeme oturmuştu. Arjantinli oyuncu, bu hareketi kendisini yuhalayan Fransızlara yönelik yaptığını açıklamıştı. 

Messi'ye ninja kaplumbağa atıldı

Arjantin Dünya Kupası'nı ülkesinde kutlarken üstü açık otobüsteki Messi’ye oyuncak ninja kaplumbağa attılar. Oyuncağı eline alıp inceleyen Messi, bunun Mbappe’ye bir gönderme olduğunu anlayınca kahkaha atarak oyuncağı geri fırlattı

Mbappe gol kralı oldu

Dünya Kupası finalinde Arjantin’e karşı attığı 3 golle turnuvadaki gol sayısını 8’e yükselten Kylian Mbappe, Altın Ayakkabı'nın sahibi oldu. Katar 2022'yi gol kralı olarak tamamlayan Mbappe Dünya Kupası’nda toplam gol sayısı 12 oldu. 7 gollü Messi ise turnuvanın en değerli oyuncusuna verilen Altın Top ödülünü kazandı.

Birbirlerine hareket yaptılar

Dünya Kupası finalinde Lionel Messi'nin PSG'den takım arkadaşı Kylian Mbappe'ye yaptığı hareket dikkatleri çekmişti. Mbappe ise golünü atınca ayrı hareketi Messi'ye yaptı. İki yıldızın arasındaki gerginlik bu hareketle ortaya çıktı. 

Senin için hazırladığımız haberler