Pınar Cup Tahir Türetken başlıyor

23.09.2016 - 13:58 | Son Güncellenme: 23.09.2016 - 13:59

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'nın 2016-2017 sezonuna, Pınar Cup Tahir Türetken Turnuvası ile başlayacağı bildirildi. 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Pınar Karşıyaka, 26-28 Eylül 2016 tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda düzenlenecek turnuvada mücadele edecek.

Turnuvaya Pınar Karşıyaka'nın yanı sıra Yunanistan'ın PAOK takımı ve Best Balıkesir katılıyor. 

Pınar Karşıyaka'nın basketbol şube başkanı Turgay Büyükkarcı, yaptığı açıklamada, "Pınar Cup Tahir Türetken Turnuvası’na kulübümüze ve Pınar Karşıyaka'ya her zaman destek veren camiamızın sembol isimlerinden Tahir Türetken Bey’in de adını verdik. Ana sponsorumuz Pınar'ın katkılarıyla düzenlediğimiz bu turnuva ile Türk basketbolunda 50. yılımızı kutlayacağız. Bu süreçte desteklerinden ötürü başta Yaşar Holding olmak üzere 50 yıldır bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen başantrenör Nenad Markovic ise hazırlıklarda oyuncuların büyük sakatlıklar yaşamadan iyi bir dönem geçirmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sezon hazırlıklarını, yeni kurduğumuz kadro ile belli temeller üzerine oturtarak ilerlemek istedik. Eksik olduğumuz noktalar olmasına rağmen genel olarak iyi bir dönem geçirdik. Bizi hem Avrupa hem de Türkiye Basketbol Ligi'nde sert bir mücadele beklemesine karşın genç oyuncularımızın bu sene ortaya koyacağı katkı çok önemli. Evimizde taraftarlarımızın karşısında oynayacağımız hazırlık turnuvası maçları heyecan verici olacak."

KSK Web TV'den canlı yayınlanacak ve günlük biletleri 10 lira olarak belirlenen turnuvanın programı ise şöyle:

26 Eylül Pazartesi:

19.00 Pınar Karşıyaka - Best Balıkesir

27 Eylül Salı:

19.00 PAOK - Best Balıkesir

28 Eylül Çarşamba:

19.00 Pınar Karşıyaka - PAOK 

Senin için hazırladığımız haberler