Pınar Deniz kimdir? Kaç yaşında?

26.04.2020 - 20:31 | Son Güncellenme: 26.04.2020 - 20:35

Pınar Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli, sosyal medya hesabı, instagram hesabı, Aşk101 dizisini izle, oyuncuları kim, oyuncu kadrosu, yönetmeni kim, yapımcısı kim, nerede çekiliyor, ne zaman çekildi, sosyal mesafe uymuyorlar mı,Pınar Deniz'in sevgilisi var mı, adı ne, kaç yaşında, mesleği ne, nerede okudu, okuduğu okul, çekilen okul neresi, hangi semtte çekiyor, ücretsiz izle, full sezon izle, Netflix ücretsiz izle, Türk dizileri izle, ücretsiz izle, oynadı diziler ve daha fazlası.

Pınar Deniz kimdir? Kaç yaşında?

Son günlerde Netflix'te yayına başlayan ve izlenme rekorları kıran yeni dizi Aşk 101 hakkında izleyiciler araştırma yapmaya başladı. Dizinin güzel oyuncularından biri olan Pınar Deniz hakkında araştırma yapan izleyiciler kim olduğunu ve daha önce oynadığı dizileri de araştırmaya başladı.

Peki Aşk 101 dizisinde oynayan Pınar Deniz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Tüm detaylar haberimizde..

Pınar Deniz kimdir? (Aşk 101 - Vatanım Sensin)

Pınar Deniz, 10 Kasım 1994 tarihinde İstanbul' da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu başarısı ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplamaktadır.

Pınar Deniz, İstanbul Üniversitesi Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitimi de almıştır.

İlk oyunculuk deneyimi olan ve 2014 yılında yayınlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırmıştır.

Senin için hazırladığımız haberler