Pınar Karşıyaka durdurulamıyor!

27.12.2020 - 17:10 | Son Güncellenme: 27.12.2020 - 17:10

ING Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka şov devam ediyor. Yeşil Kırmızılılar, EuroLeague takımlarına karşı yakın takipte. Kaf Kaf, ING Basketbol Süper Ligi'nde OGM Ormanspor karşısında aldığı galibiyetle yine ne kadar kuvvetli bir takım olduğunu gösterdi. Detaylar haberimizde...

ING Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka, 14. hafta maçında OGM Ormanspor'u Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda konuk etti. İkinci çeyrekten itibaren gaza basan Kaf Kaf, arayı açtı ve mücadeleden 86-57 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. 

Oynadığı son 8 maçta 7 galibiyet alan ve puan cezasına rağmen ilk 3 içinde; 3. sırada bulunan Pınar Karşıyaka'da tüm oyuncular sayı katkısı verdi. Takımın en skorer isimleri Tony Taylor, Sek Henry, Amath M'Baye ve sakatlıktan dönen Metecan Birsen 11'er sayı kaydetti. OGM Ormanspor'da Stanton Kidd 13 sayı ve 8 ribaundla mücadele etti. 

Metecan ve Semih'in dönüşü olumlu etkiledi

Pınar Karşıyaka, sakatlıkları nedeniyle uzun bir süre Metecan Birsen ve Semih Erden'den yararlanamamıştı. 

OGM Ormanspor karşısında 17 dakika 42 saniye süre alan Metecan Birsen, 11 sayı ve 2 asistlik katkıda bulunurken, sahada kaldığı süre içinde Pınar Karşıyaka'nın +10 sayı üstünlüğü vardı. Takım kaptanı Semih Erden ise, 13 dakika 52 saniye süre aldı. Semih Erden, sahada kaldığı süre içinde Kaf Kaf'ın +8 sayı üstünlüğü oluşturmasında katkı verirken 4 sayı, 3 ribaund, 1 asist ve 1 blokla mücadele etti. 

Senin için hazırladığımız haberler