Pınar Karşıyaka'da bir kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Pınar Karşıyaka son dakika haberleri... Pınar Karşıyaka'da bir kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı. İşte detaylar...

Son 5 Haber

Video | Keny Arroyo'dan harika gol: Brezilya'da yeniden doğdu!

Gençlerbirilği Teknik Direktörü Metin Diyadin ayrılığı açıkladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı'dan olay TFF ve MHK iddiası!

Galatasaray'a Ismaila Sarr'dan iki kötü haber birden! Dünya devi teklif yaptı

1. Lig'in genç golcüsü Ali Habeşoğlu için İsveç iddiası!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Pınar Karşıyaka'da bir kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı
ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka'da bir kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı belirtildi.
Pınar Karşıyaka'dan yapılan açıklamada, basketbol A takım, teknik ve idari kadro için dün Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Kovid-19 testlerinin uygulandığı kaydedildi.
Açıklamada, "A takım kafilemizde bir pozitif vaka tespit edilmiştir. Herhangi bir semptom göstermeyen üyemiz, Gaziantep Basketbol karşılaşmasının kafilesinden çıkarılmış olup izolasyon süreci başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.
Pınar Karşıyaka, ING Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında yarın saat 13.00'te Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda Gaziantep Basketbol'a konuk olacak.