Pınar Karşıyaka'dan Hakem Hataları Açıklaması! Darüşşafaka...

İsa Kethüda
02.01.2022 - 18:27 | Son Güncellenme: 02.01.2022 - 18:30

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka maçında yaşanan hakem hatalarıyla ilgili bir açıklama metni yayınladı. İşte detaylar...

Pınar Karşıyaka'dan Hakem Hataları Açıklaması! Darüşşafaka...

AJANSSPOR-HABER

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, Darüşşafaka maçında yaşanan hakem hatalarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

"Çalınmayan hatalı yürüme maçın sonucuna direkt etki etmiştir"

Açıklamada, "Yeni yıla taraftarımızla birlikte galibiyet alarak başlamayı çok istediğimiz bir günde, Darüşşafaka’yı ağırladığımız maçta, sahadan maalesef istemediğimiz bir sonuçla ayrıldık. Mücadele oynanırken inişler çıkışlar yaşanmış olsa da maçın belki en doğru yerinde geri dönerek skoru dengelemişken, önce rakip takım hücumunda es geçilen 8 saniye, hemen ardından göz göre göre çalınmayan hatalı yürüme maçın sonucuna direkt etki etmiştir. 

"Arka arkaya yapılan bu iki bariz hata..."

Arka arkaya yapılan bu iki bariz hata(!) sahadaki  basketbolu, mücadeleyi, oyun ve seyir zevkini alıp götürmüştür. Kazandıkları maçtan dolayı Darüşşafaka’yı tebrik ederken, mücadelenin sonucuna etki edenleri de anmadan geçmenin vicdana sığmayacağı kanısında olduğumuzu belirtmek isteriz. Belki bu maç hatasıyla kusuruyla bitti ancak daha önümüzde çok maç var. Özellikle son maçımızda ve beraberinde önceki maçlarda yaşadıklarımızın benzerleri ile bundan sonra karşılaşmamayı umuyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler